Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    116
Bu arada oyuncu piyasası geçen senelerin aksine çok çabuk daraldı. Geçen yıllarda Eylül ayında bile kovalanacak taş gibi topçular oluyordu ama şimdi ağustosa girerken bile ciddi anlamda bu sayı azalıyor.

Dursun kafaya takmış belli ki 2-3 isim sadece bunlara para veririm kafasında.

Bu isimler olmazsa biz ligin çoğunu geçen seneki ilk 11’le oynarız.

Şahsen dönem başı en kötü ihtimalle yine 3 tane direkt oynayacak oyuncu alırız, 2-3 tane de rotasyon oyuncusu alırız diyordum ama toplasan 3-4 tane transfer anca yaparız ve 1 tanesi direkt kafadan ilk 11 oyuncusu olur olsa olsa
Gidişat böyle

Ürün falan almayın aga Galatasaray'a yararınız değil zararınız dokunuyor. Bir an önce defolup gitsinler ne zaman paraya sıkışsalar taraftar diye ağlıyorlar. Burası Galatasaray senin muhtarlık yapacağın köyün değil. taraftar çağrı yaptığı zaman ölü taklidi yapanlara sizde ölü taklidi yapın.

batrakov sürekli geriye gelip oyunu kurmaya çalışıyor araya salmaya çalışıyor pas kalitesi şimdilik zayıf gibi bi kere dribbling yaptı

Godts'un neden Belçika milli takımına çağrılmadığını anlamıyorum.

İlic kim bilmiyorum cümlesini kurmak için ya gerçekten etkileşim manyağı biri ya da 15-16 yaşında falan gerçekten şunlar kulübe yön veriyor twitterda
Gönderinin altına bakarsan hatta, birden fazla var "Ilic'in kim olduğunu bilmiyorum" tarzı yorum.

10 numaraya Osimhen yüzünden panik yapmayacak bir oyuncu lazım. Sadece Osi’nin değil yeri geldiğinde kendisinin de Osi’yi yönlendirmesi lazım

Osimhen’in iki fırçasına bakar gibi geliyor Batrakov’un elinin ayağına dolanması

İsimleri yazarken böyle şeyleri es geçiyorsunuz.

Cimbom Dursun onay verdigi an transferi bitirebilicek durumda

10 numaraya Osimhen yüzünden panik yapmayacak bir oyuncu lazım. Sadece Osi’nin değil yeri geldiğinde kendisinin de Osi’yi yönlendirmesi lazım

İsimleri yazarken böyle şeyleri es geçiyorsunuz.
Kanatların da böyle. Ayrıca 10 numaranın sane ile uyum yakalayabilmesi lazım. Bizim sanırım 10 no için Bruno dışında alabileceğimiz bir adam yok :s

Geri
Üst Alt