Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    130
Uğurcan (Jankat)
Sallai (Mithat Pala falan bi yerli bek)
Sanchez (Lemina)
Apokerim (Ümit Akdağ)
Cabral (Eren)
Lesley (Salih Özcan)
Torreira (Nhaga)
Trossard (İlkay)
Barış (Aral)
Sane (Yunus)
Osimhen (Vedat)

la şöyle bi kadroyla çoktan işi %90 bitirmiş olabilirdik

Transfer dönemi gibi takip etmesi keyifli bir dönemi her sene daha beter katlanilmayacak hale nasil getirebiliyorlar ya. iğrendim artik

Fenerlileri anlamaya başladım.

Sene 2014. Şampiyon olmuşsun. Artık yirttik, fener yüzyılı başlıyor, bundan sonra her sene sampiyonuz diyorsun. Ama o şampiyonluk gelmiyor. Seneler geçiyor devirler değişiyor ama sen şampiyon olamıyorsun. Her sene bu sene olacak diye başlıyorsun söze ama nafile. Galatasaray oluyor, Beşiktaş oluyor, hatta Trabzon bile oluyor, ama sen olamıyorsun.

İşte o duygulardayım. Açıklayayım.

Aylardan Mayıs. Şampiyon olmuşuz. Artık yirttik, Galatasaray yüzyılı başlıyor, bundan sonra her gün bir transfer diyorum. Camavinga iniyor, Fernandes kalkıyor. Ama o transferler gelmiyor. Günler, aylar geçiyor mevsimler değişiyor ama biz transfer yapamıyoruz. Her gün bu gün transfer olacak diye başlıyoruz söze ama nafile. Fener yapiyor, Beşiktaş yapiyor, hatta Trabzon bile yapiyor ama biz yapamıyoruz

Kafam allak bullak.

Yarın büyük gün

Tahminim yarınki maçtaki yoğun tepkilerden sonra Galatasaray yönetimi statta acil toplantı yapıp transferde acele etmeme kararı alacak.
Stadda tepki olursa, taraftara nankör gözüyle bakarlar.
"Ulan 4 sene üst üste şampiyon olduk. Bu tepki de neyin nesi şimdi?" derler.

Muhtemelen onlara göre 4 sene üst üste şampiyon oldunsa, 1 sene olmasan da sorun olmaz. Ama Galatasaray'da işler öyle yürümüyor.

Stadda tepki olursa, taraftara nankör gözüyle bakarlar.
"Ulan 4 sene üst üste şampiyon olduk. Bu tepki de neyin nesi şimdi?" derler.

Muhtemelen onlara göre 4 sene üst üste şampiyon oldunsa, 1 sene olmasan da sorun olmaz. Ama Galatasaray'da işler öyle yürümüyor.

Aslında normalde evet. Ama bunun nasıl gerçekleştiğiyle alakalı.

Sen doğru düzgün bir transfer politikası izleyip elinden geleni yapsan,
Sene içerisinde takım gerçekten iyi oynasa, mücadele etse,
ŞL'de de ne bileyim bi çeyrek final görsek

olabilir ya futbol bu bazen 50 şut çekersin olmaz rakip gelir atar golü

2 puanla kaybettin şampiyonluğu

ama baktığında ŞL'de çeyrek final görmüşsün, ne bileyim ZTK'yı ve Süper kupayı kazanmışsın, gelecek seneler için de iyi oyuncular bulunuyor vs

Şu an böyle bi durumda değiliz

şampiyonluk gelse dahi yönetim istifa denilecek durumdayız

Yarın maçtan once yalandan bir kaç haber sizdirirlar medyaya

Batrakovun bugünkü maçında güzel bir pas attı. Ama eleman valla jelert vibe veriyor. Sanki çok zayıf eleman. İçime sinmedi

Bu Yonetim elit oyuncu alamaz
Anca nerde cer çöp onlara gider çünkü elimizdeki 9 yabancı evlatları hiç birini satmaya elleri gitmiyor
Şu u23 safsatasini çıkaran kimse beter olsun

U23 iyi oyuncu bizim lige gelmez hiç olmasa daha iyiydi ugucukwu gibi adamlara para vermezdik

Geri
Üst Alt