Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.899
- 9.305
- 2.538
Abdullah Kavukçu, Oktay Ercan meselesine üzülüp uçağıyla Erzincan’a kafa dinlemeye gitti bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha zorlayici kisminda tamamen katilirim, faha kirici olur CL maglubiyetleri (bu bizim icin de gecerli su an ki kadro halimizd bakinca). Ben tamaen fiksture daha cok mac sokarlar olarak bakiyorum.Clde en ufak rotasyon yapamazlar, 8 maça da tam kadro çıkmak zorundalar ve maçlar çok daha yıpratıcı. Uefada böyle bi durum yok 3 tane tırt takımı yense zaten üst tura çıkacak rotasyonunu da yapar rahat rahat.
Uefa kupasının lige etkisi çeyreği falandır clnin yenilecek farkları alınacak sonuçları da düşününce. Clde 8 maç > uefada 12 maç bence zorlayıcılık açısından
Leaoyu alsalar yine alırlar onları şu an frenleyen yabancı sınırı, 70-80 harcadılar bonservise
İnan ya da inanma Sergen, maalesef Musiala gelmeyecek. Bu gerçekle bir an önce yüzleşip sinerjini olabilecek transferlere kanalize etmen gerekiyor. Sana ihtiyacımız sıradaki nöbette.Gelebilir kardeşim
Benim biseye inandığım noktada aksine inandırmak mümkün değil üzgünüm
Bruno Fernandes de gelebilir diyorum ben
Diaz da gelebilir
Hocam musiala gelsin de nereye gidiyorsa gitsin kavukcuAbdullah Kavukçu, Oktay Ercan meselesine üzülüp uçağıyla Erzincan’a kafa dinlemeye gitti bence
Poldi ya, muthis adamin denk.geldigi donem...sane - osimhen ile 2016 sneijder - podolski'li sezonun aynısı yaşanacak
![]()
Oltaya geldik yine ağabeyYeni atılan yem Mora he?
70 istiyorlar, serbest kalma bedeliniaynen porto'dan 19 yaşında piyasa değeri 40 olan adamı alacaklar porto en az 60 ister kolpa atarken biraz olabilecek kolpaları salın ya 3.forvet deniz gül için bile 20 istiyo herifler
Biz artık büyük bir kulübüz cafomMora gerçekten iyi bi oyuncuysa ve wonderkidse bize düşmez portodan
Bu çok basit bi mantık