Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    152
  • Bu anket kapanacak: .
Taraftar transfer isterken wonderkid yemi atan Dursun

20856.webp

Mora gerçekten iyi bi oyuncuysa ve wonderkidse bize düşmez portodan

Bu çok basit bi mantık
Şaka bir yana inanılmaz altın çocuk olarak görseler ilk 11 oyuncusu olurdu herhalde. Bana yetenekli ama bal yapmayan arı tarzı gibi geliyor bir nevi zamanın Giovani Dos Santos'u herhalde bu çocuk. İki oyuncuyu da 90 dakika izlemedim ama videolar ve istatistiklerine baktığımda Batrakov daha faydalı oyuncu olur gibi.

Mora için geçen sene 70 falan isteniyordu biz nasıl alıcaz

Club world cup’ta aşırı beğenmemiştim de makul durmuyor, yine kolpa gibi.
Sözlükte yazdıkları gibiyse durum 70'i görmeleri pek mümkün değil Porto'nun. 50 civarı transfer edilebilir gibi ama biz 50 verir miyiz o tabii ki daha büyük soru işareti. Geçen sezonu boş geçmiş

Dursun tatil için Mora’ya gidiyorum derken duymuş olabilir Kolpacan terzinin gazına gelmeyelim

Muhabirden ziyade tivitcilerin en bayilip ellerini ovusturdugu doneme girdik.

Salla babam salla diye gecen sene kaleci sureci gibi olurm 60 70 adam yazilir her tivit deli gibi paylasim alir vs.

2m kiralık 68m opsiyon ile Mora yı şanlı formamız altında görür gibiyim

tivibu geçen sezon çoğu maçını verdi portonun gece geç saatte olanları oturduk izledik;çocuk formayı kaptırdı g. veiga ile dönüşümlü oynadı tüm sezon,taraftar aşırı seviyo oyuna girdiği an ortalık karışıyodu maçlarda ama çocuk maç içinde sürekli kayboluyo yetenek var ama fizik devamlılık yok dün süper kupa vardı portekizde hiç oyuna girmedi.portodan bu tarz oyuncu almak zaten 40-50 den başlar ama porto yavaş yavaş umudunu kesiyo bence farioli iyi gittiği sürece mora 11 de düzenli oynamaz ve çocuk sisteme uymuyor bize oyun aklı olucak devamlılığı olan bi adam lazım bu delikanlı bize uymaz bu paraları vermeyiz diye umudum var çok büyük hata olur...

Mora 18 yasinda arabistana gitmeyi istiyordu. Ben sicak bakmiyorum böyle genc yasta tamamen paraya odaklanan topculara.

Geri
Üst Alt