Olabilir, hazırlık maçı iptaldir artık. Kelepir kiralık topçu buldular hem taraftar sevinir bu işe dediler hem tepkileri azaltmış oldular akıllarınca.

Münih zaten göndermeye yer arıyordu belki onlar bile önermiş olabilir tekrar formuna kavuşur iyi bir teklif alırız yazın diyerek.

Bir de 30 milyona aldığımız Singo'nun bek oynatılmayacak haberi doğrulanmış oldu.

Kulübe doldu mu doldu ama ne düzgün bir 10 geldi, ne ihtiyacımız olan orta saha geldi, ne de sol stoper.
Bence singonun yedegi olacak boey.

Ne singo cok zorlanacak, ne boey bonservis verecegimiz kadar ilk 11 seviyesi olacak

Nhaga + sallai kullanacak hica ortasahada.

Ama ucuz isim getirildi iste boey ile. Ben anlamsiz buldum, sallaiye bagli pozitif mi negatif mi olacak diye

Plansız bir dönem geçirdik iş bilmezler yüzünden ama rakipte de forvet yok gibi bu iyi birşey

Düne kadar Ahmed Kutucu bizde yedek bile oynayacak seviyede değil diye düşünüyordum. Ancak dün maçtan falan bağımsız bir his geldi, Ahmed eğer ayrılmazsa bizde iyi bir rotasyon oyuncusu olacak... Bence 1,5 sezon daha şans verelim... (Bu sezonun kalanında kiralanabilir kanatlar iyice dolmuşken o ayrı)

Geri
Üst Alt