Abi bizim ligimize genç oyuncu gelmiyor lafını duydukça kan şekerim beynime yükseliyor ya. Lazların getirebildiği ülkeye GS markası ve gücü getirmeye yetmiyor, oldu...
hoca elit genç dedi ama galiba her yetenekli olanı istemiyor, elit lafından pişmeye yakın, dünya devlerinde hemen oynayacak seviyede diye anlıyorum ben,onlar gelmek istemeyebilir peşinde dev takımlar varsa, ama işte elit değil ama yetenekli adamı pişirmek istemiyor herhalde kendi açıklamasından anladığım kadarıyla,elit genç dedi çünkü, bizim pişirmemiz lazım,trabzon ve göztepeninkiler yetenekli çocuklar, elit seviyede değiller gördüğümüz kadarıyla ama pişiriyorlar işte,19-20 yaşındakilere ,geleceği olabilir diye denemek için 30 milyon bonservis veremeyiz, denemek 5-10 bonservis falan olur, tutarsa satarsın, hoca sadece elit kafasındaysa bu kafadan çıkması lazım.

Hocanın onay verdiği tam sekiz tane oyuncu Dursun tarafından tek tek veto edilmiş

Hoca en az iki tane oyuncuyla FaceTime’la görüşme yapmış. Gardi’nin ayarladığı iki tane oyuncu mevcut sanırım biri Louis Garcia

Tahminimce önümüzdeki hafta içerisinde birkaç tane yönetim istifası gelir. Galatasaray mayısı görmeden erken seçime gider

Bugün rahat 100 twit attım transfernerde istifa altemiracimboma diye. Gelinen nokta gerçekten üzüntü verici. Hiçbir aksiyon yok. Deselerdi biz maliyet nedeniyle devre arasında oyuncu işine girmeyeceğiz diye biz de beklentiye girmezdik. Mayısta ne yapıp edip bunları göndermek lazım.
Malumun ilanı bunlar satmış Galatasarayı da şampiyonluğu da

Hocanın onay verdiği tam sekiz tane oyuncu Dursun tarafından tek tek veto edilmiş

Hoca en az iki tane oyuncuyla FaceTime’la görüşme yapmış. Gardi’nin ayarladığı iki tane oyuncu mevcut sanırım biri Louis Garcia

Tahminimce önümüzdeki hafta içerisinde birkaç tane yönetim istifası gelir. Galatasaray mayısı görmeden erken seçime gider
Bari ismi düzgün sallasaydın :d

Beklentim bu transfer döneminde en azından yaz için Bernardo Silva gibi isimlerle anlaşmış olmaları (Sane gibi). Eğer böyle bir şey varsa şu anda baba bir orta saha almamış olmaya değer.

1770249930159.webp

Belki de mecburen renatoya şans vereceğiz, bir açıdan iyi. Mesela çık Rize maçına, Lucas-Renato-Sara yap. Tecrübe ve dinamiği birleştir.

Elbette her ödenen bonservis bedeli o oyuncunun gerçek piyasa değeri olmuyor pek tabi de, örneğin uğurcanın 27 milyonluk değerinin çoğu köpük malum, ama mesele bize gelince hep en alt sınırdan işlem yapmaları
27m€ verdigin adam 15m€ kalamaz. Üstelik katkisina bakinca. Son update göre 20m€ ya cikarmalari lazimdi. Hadi transfer edildigi zaman yükseltmiyorsun ama son düzenlemede 20ye cikmaliydi. Yasida ilerlemis degil ki o kategoriye düssün.

Okan masonun ettigi küfürü merak ettim yav kime ne sövmüs agiza alinmayacak

İşin komik kısmı bize uygun bir profili son 3 gün kala menajer önerisi ile bulup cimrilik yapıp almamaları

Geri
Üst Alt