Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 11.127
- 6.090
- 1.743
Ben girgir yapiyordum yahuula simdi okuyom kanim dondu resmen herifi tuzaga dusurmussun geriden geliyodum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben girgir yapiyordum yahuula simdi okuyom kanim dondu resmen herifi tuzaga dusurmussun geriden geliyodum
hoca elit genç dedi ama galiba her yetenekli olanı istemiyor, elit lafından pişmeye yakın, dünya devlerinde hemen oynayacak seviyede diye anlıyorum ben,onlar gelmek istemeyebilir peşinde dev takımlar varsa, ama işte elit değil ama yetenekli adamı pişirmek istemiyor herhalde kendi açıklamasından anladığım kadarıyla,elit genç dedi çünkü, bizim pişirmemiz lazım,trabzon ve göztepeninkiler yetenekli çocuklar, elit seviyede değiller gördüğümüz kadarıyla ama pişiriyorlar işte,19-20 yaşındakilere ,geleceği olabilir diye denemek için 30 milyon bonservis veremeyiz, denemek 5-10 bonservis falan olur, tutarsa satarsın, hoca sadece elit kafasındaysa bu kafadan çıkması lazım.Abi bizim ligimize genç oyuncu gelmiyor lafını duydukça kan şekerim beynime yükseliyor ya. Lazların getirebildiği ülkeye GS markası ve gücü getirmeye yetmiyor, oldu...
Sadece aziz değil Ali Koç’la da kankaAziz ile icli disli degil miydi Adnan Polat zamaninda?
Ben de istemem Adnan Polat'i. 20:45 ile sevdik ama sonra batirdi. Bir daha denenmez. Suheyl daha iyidir bundan.Sadece aziz değil Ali Koç’la da kanka
Daha doğrusu iş dünyasında kimin borusu ötüyorsa hemen ona Yanaşmıştır
Dursun bile en azından Ali Koç’a yalakalık yapmadı
Bari ismi düzgün sallasaydın :dHocanın onay verdiği tam sekiz tane oyuncu Dursun tarafından tek tek veto edilmiş
Hoca en az iki tane oyuncuyla FaceTime’la görüşme yapmış. Gardi’nin ayarladığı iki tane oyuncu mevcut sanırım biri Louis Garcia
Tahminimce önümüzdeki hafta içerisinde birkaç tane yönetim istifası gelir. Galatasaray mayısı görmeden erken seçime gider
27m€ verdigin adam 15m€ kalamaz. Üstelik katkisina bakinca. Son update göre 20m€ ya cikarmalari lazimdi. Hadi transfer edildigi zaman yükseltmiyorsun ama son düzenlemede 20ye cikmaliydi. Yasida ilerlemis degil ki o kategoriye düssün.Elbette her ödenen bonservis bedeli o oyuncunun gerçek piyasa değeri olmuyor pek tabi de, örneğin uğurcanın 27 milyonluk değerinin çoğu köpük malum, ama mesele bize gelince hep en alt sınırdan işlem yapmaları