Okan Buruk:” Transferde dengeler var. Bazen dengeler şaşıyor.”

Okan Buruk: "Oyuncular Turkiye'ye gelmek istemiyor, hele genc ise hic istemiyorlar"

Altimiranin yerine adam alamamislar bu yüzden 2 3 gün önce kapanmis bu olay zaten, öyle diyor hoca. Ozaman necin bu yangin dün geceden beri.

Pahalı olmayan adamı istemiyo ki

40lık fabyanla gueyeden aşağısını kabul etmeyip nhaga gelince de tribe giriyor böyle

Çok az paraya 4 sağlam adam alabilirdi ama almıyo olmuş yıldız gelmezse bi bok yapamayacağını bildiği için

Bu güneşe kar mı dayanır bu ekonomi cityde yok
Olmuş adam istemesinde sorun yok da, bunun için 30 milyon vermeye gerek yok. Sorun şu ki, bu dönem direkt çöpleri transfer ettirmeye çalıştılar. Onay vermeyerek doğrusunu yaptı açıkçası. Onay verse asıl suçlu o olurdu.

Herkese iyi geceler bu sezon şampiyon olursak altın harflerle yazılmalı Allah sonumuzu hayr etsin

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu tavrı sevdim, hem çöp aldırmadı hem de yönetime ufaktan dokundurmuş

İstedigi oyuncu kim Pape Gueye bonservisi 40 milyon burda yonetime birsey demem 27 yasinda ancak hocanin scout anlayisi felan da yok.Tamamen paraya dayali hareket edip hakkini veremiyor.8tas hocasi olsan napacaktin tavaya ekmek baniyorlar.

Boşuna açmışsınız nöbeti... sene sonunu bekleyin. Ya şampiyon olunacak ya hep beraber bırakılacak... okan ın yanlışını da söyleyeyim. Transfer sorularına fm deki gibi bugün transfer konularına girmek istemiyorum de röportajı bitir... sürekli kandırılıyorsun böyle... Bu arada düşüncem şu şekilde, liderliği kaybetsin hoca, şampiyonluk demiyorum liderliği kaybettiği gün takımdan gönderilecektir... bunu da buraya yazıyorum... Bu da saha içi ile ilgili olmayacak... direkt olarak saha dışı olaylar sebebiyle olacak...

Geri
Üst Alt