Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.586
- 7.281
- 1.713
başkan ve teknik direktör nöbeti açalım iki tane vizyonsuz beceriksiz cesaretsizden kurtulmak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pape Gueye olayı tam rezalet ya. Haklısın :İstedigi oyuncu kim Pape Gueye bonservisi 40 milyon burda yonetime birsey demem 27 yasinda ancak hocanin scout anlayisi felan da yok.Tamamen paraya dayali hareket edip hakkini veremiyor.8tas hocasi olsan napacaktin tavaya ekmek baniyorlar.
Bournemouth anlaşmak üzereyken maaş ile çelmeye çalıştığımız Toth ile yine maaş vermeye çalıştığımız YirenkyiGelmek istemeyen gencler hangileri acaba?
Önce şampiyonluk gidecek, sonra yönetim. Yeni gelecek yönetim de hocayla devam etmeyecek. 6 ayı var.siralama boyleyse 3 sene daha kalacak demektir
Çıkmasın o zaman Dursun gibi adama arka ya silah zoruyla mı yapıyor açıklamalarıKardeşim hocanın işi saha içinde beceriksiz herifler herifin suratına bak pancar gibi olmuş. Erden abi de böyleydi zombi gibi geziyordu. Dursun yapacagin için içine edeyim
Lig diyecekken sonradan cumleyi degistirmisOkan Buruk: "Kadro genişliği olarak sezon başına göre daha iyiyiz. Bunun altını çiziyorum. Çok daha iyisi olabilir miydi? Olabilirdi...
Bu saatten sonra tek odağımız hem lig hem Avrupa olacak. Saha içindeki başarıya odaklanmalıyız artık."
yalanOkan Buruk:”Altimira’yı istedik. Yerine adam alamadıkları için bırakmadılar.”
son gün gidersen niye bıraksınlar
gel iddiaya girelimÖnce şampiyonluk gidecek, sonra yönetim. Yeni gelecek yönetim de hocayla devam etmeyecek. 6 ayı var.
Valla hocada kusura bakmasin ona verilen butce kadrolar Galatasaray tarihinde kimseye verilmedi biraz da scout transferine hic onem vermezden alt yapidan oyuncu cikarmadan hazira konayim diyor Fatih hoca zamaninda 1 milyon euro limit felan vardiokan buruk olsam takımı şampiyon yapıp bırakırım