başkan ve teknik direktör nöbeti açalım iki tane vizyonsuz beceriksiz cesaretsizden kurtulmak lazım

İstedigi oyuncu kim Pape Gueye bonservisi 40 milyon burda yonetime birsey demem 27 yasinda ancak hocanin scout anlayisi felan da yok.Tamamen paraya dayali hareket edip hakkini veremiyor.8tas hocasi olsan napacaktin tavaya ekmek baniyorlar.
Pape Gueye olayı tam rezalet ya. Haklısın :

Okan Buruk:”Altimira’yı istedik. Yerine adam alamadıkları için bırakmadılar.”

son gün gidersen niye bıraksınlar

Kardeşim hocanın işi saha içinde beceriksiz herifler herifin suratına bak pancar gibi olmuş. Erden abi de böyleydi zombi gibi geziyordu. Dursun yapacagin için içine edeyim
Çıkmasın o zaman Dursun gibi adama arka ya silah zoruyla mı yapıyor açıklamaları

Geceleri topçu izliyorum demeyi biliyordu

Her açıklamada kendiyle çelişiyorsan bir noktada ben ne yapıyorum dersin hala devam ediyorsan demek ki sen de buna razısın demektir

Okan Buruk: "Kadro genişliği olarak sezon başına göre daha iyiyiz. Bunun altını çiziyorum. Çok daha iyisi olabilir miydi? Olabilirdi...

Bu saatten sonra tek odağımız hem lig hem Avrupa olacak. Saha içindeki başarıya odaklanmalıyız artık."
Lig diyecekken sonradan cumleyi degistirmis

o zaman juveyi yeneceksin aksi bir skor olursa da seni sabaha kadar eleştireceğim ve müridlerin de yüzsüz gibi ağzını açmayacak.Çıkacaksın o maça torr-sara-yunus osleriyle ve rakip bizi merkezden delip durursa sorumlusu da sen olacaksın

Baskana cop oyuncu getirmene luzum yok demis, ya elit ya da no orta saha.

Sadece Renato genc diye alinabilir demis.

hala altimira istiyorum diye getiriyor

"Beceremedik" diyor resmen.
"İki elimizle bir transferi doğrultamadık"
"Profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri..."
"Rezil olduk".....

sahaya odaklanalim

okan buruk olsam takımı şampiyon yapıp bırakırım
Valla hocada kusura bakmasin ona verilen butce kadrolar Galatasaray tarihinde kimseye verilmedi biraz da scout transferine hic onem vermezden alt yapidan oyuncu cikarmadan hazira konayim diyor Fatih hoca zamaninda 1 milyon euro limit felan vardi

İstediği oyuncular: Pape Gueye-Fabian Ruiz-Ugarte(transfer dönemi başı istemiyordu)

Geri
Üst Alt