Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Günay
Sallai
Arda
Kaan
Eren
Ugochukwu
Nhaga
İlkay
Berat
Armando
Yalın

Anlık yedek 11 bu.

Bu sene ve geçen sene aldığımız Armando, İlkay, Ugochukwu yerine dahi transfer lazım. Ve Nhaga, Günay, Arda falan 3. Alternatif olması lazımken bizde hemen yedek oluyor.

Korkunç bir tablo

Transfer yapılır yapılmaz, yapılan hamleler iyi olur kötü olur emin olamıyoruz.
Fakat emin olmamız gereken bir şey var, her halükarda sezona gayet eksik bir geniş kadroyla başlayacağız.. Bu sözü referans alıyorum:
Abdullah Kavukcu: "Kimisine göre 8-10 tane transfer yapmamız lazım, ya nasıl takımı komple mi değiştireceğiz arkadaşlar?"

Yedek santrafor yok. 10 numara yok. Sol stoper yedeği (ki bence as sol stoper lazım). 2 tane stoper alsan sırıtmaz bile. Sağ bek 2 tane yabancı kontenjan harcıyorsun, Sallai çok kötü durumda, Singo 3 maç üstüste oynar mı emin değilsin. Kanat rotasyonunda toplam 3 oyuncu var 3 kulvarda da düşünebileceğin.. Ortasahada Kaan, Ilkay vs. hala opsiyon goruluyor.. Yedek kulubesi (ozellikle yerli rotasyon) korkunç kötü kalitede.

En büyük hatanın da bir oyuncunun kadro planlamasında 2-3 farklı mevkiiye yazılması olduğunu düşünüyorum. Bir sakatlıkta domino etkisi gibi yıkılıyor çünkü tüm düzen. Kendimizi kandırıyoruz böyle.

Bir taraftar olarak şunu düşünüyorum.. evet, anca 8-10 transferle kadro & kadro derinliği düzelir. Gidenin yeri doldurulmayıp, yokluğuna alıştırıldığımız bir düzene de yazıklar olsun.

İsterse transfer yapmasın, önemli bi kredisi olmalı dursun başkanın. Adama yapılanlar ayıp sınırlarını aşıyor artık
Aslında sezon sonu sarfettiği kelimeleri söylememiş olsa ,çıkan isimleri yalanlamış olsa şuan durum böyle olmazdı.
Herşey karşılıklı gibi duruyor.
Bruno Fernandes 100 milyon .Yok öyle şey
Can uzun 60m yok öyle şey
Leao 80 m yok öyle şey demek 2 satır zormu?

Şu anda CL'ye katılan takımlar arasında sadece tek bir forveti olan kaç tane takım vardır acaba bizim dışımızda.

Osimhen gibi birini alıp geri kalan takımı çöl haline getirmeye çalışıyorlar madem böyle yapacaktınız neden Osimhen aldınız tek cevap zaman kazanmak neden zamana ihtiyacınız vardı hmmm …

Transfer yapılır yapılmaz, yapılan hamleler iyi olur kötü olur emin olamıyoruz.
Fakat emin olmamız gereken bir şey var, her halükarda sezona gayet eksik bir geniş kadroyla başlayacağız.. Bu sözü referans alıyorum:
Abdullah Kavukcu: "Kimisine göre 8-10 tane transfer yapmamız lazım, ya nasıl takımı komple mi değiştireceğiz arkadaşlar?"

Yedek santrafor yok. 10 numara yok. Sol stoper yedeği (ki bence as sol stoper lazım). 2 tane stoper alsan sırıtmaz bile. Sağ bek 2 tane yabancı kontenjan harcıyorsun, Sallai çok kötü durumda, Singo 3 maç üstüste oynar mı emin değilsin. Kanat rotasyonunda toplam 3 oyuncu var 3 kulvarda da düşünebileceğin.. Ortasahada Kaan, Ilkay vs. hala opsiyon goruluyor.. Yedek kulubesi (ozellikle yerli rotasyon) korkunç kötü kalitede.

En büyük hatanın da bir oyuncunun kadro planlamasında 2-3 farklı mevkiiye yazılması olduğunu düşünüyorum. Bir sakatlıkta domino etkisi gibi yıkılıyor çünkü tüm düzen. Kendimizi kandırıyoruz böyle.

Bir taraftar olarak şunu düşünüyorum.. evet, anca 8-10 transferle kadro & kadro derinliği düzelir. Gidenin yeri doldurulmayıp, yokluğuna alıştırıldığımız bir düzene de yazıklar olsun.
Süper tespitler. Tebrik ederim.

HO4rFcdWEAAU51Y.webp

Geri
Üst Alt