Hüseyin Öntaş
Kırmızı Üye
- 21 Temmuz 2011
- 2.430
- 584
- 1.523
İşin olumlu tarafından bakacak olursak üzerimizde şampiyonluk stresi kalmadı. Olmazsak kimse niye olmadık demez olursak da gerçekten 40 gün 40 kutlanacak şampiyonluk olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedek santrafor olarak bu beyefendinin ismi de geçmekte.
Ertan Süzgün haber yapmış, tier 3. Bilemiyorum, kolpa da olabilir ama yaşı 21 olduğu için bana isim olarak mantıklı geldi.İhtimal var mı Aslanım, gelirse işler değişir![]()
Azizim uyku almayı tercih ederimSabaha uykumuzu mu yoksa başka bir şeyi mi almış oluruz Umudum![]()
Deli ettiler herkesi beceriksizlikleri yüzünden.Yatağa yatıyorum takımın halini düşündükçe uyku tutmuyor
Kolpalmır nerden çıktı yauv sana özel istihbarat mı...............osimhen.............
Leao....Cole Palmer...Sane
Stoperler Apo ve Kaan mı, Osmanım...............osimhen.............
Leao....Cole Palmer...Sane
Geçen sezon Lyon daydı, kiralanması mümkün, ikna edilmesi de mümkün, her türlü gelsin isterimErtan Süzgün haber yapmış, tier 3. Bilemiyorum, kolpa da olabilir ama yaşı 21 olduğu için bana isim olarak mantıklı geldi.
Kaç pağa ağbi güzel bi uykuAzizim uyku almayı tercih ederim
Leao + Can + Mora + Zeze + PonomarenkaKaç pağa ağbi güzel bi uyku
![]()
Bunun üzerine bir de karı, uyku yine kaçar Umudum beline guvvetLeao + Can + Mora + Zeze + Ponomarenka
Azizim 45 m Euro’ya el sıkışırızLeao yu Milan 50 den aşağı bırakmaz. Şu şartlarda 2. bir yüksek meblağ ile bir transfer ne derece mümkün ?