Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.428
- 21.484
- 2.663
Muslera33 yıldır GSliyim hiç bir takasa tanıklık etmedim çok heyecanlıyım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera33 yıldır GSliyim hiç bir takasa tanıklık etmedim çok heyecanlıyım
Gökhan abi birazdan sana like atacamBirazdan ne olum ya adam kendini 19:30 ana haber bülteni zannetmeye başladı
O sıra fbliydimMuslera
33 yıldır GSliyim hiç bir takasa tanıklık etmedim çok heyecanlıyım
Lesley yerine alinamazmiydi?
Pulisic de bize kalırBarış Alper sağ kanat Leao sol kanat Milan bu sene çok can yakar
Olumsuz olur bizim icin. Ama söylenenler dogruysa zaten barisa 40 bons veriyorlar, leao icin de 45-50 isteniyor. Keciören payindan kurtulmak icin bizim avantajimiza olur da sanmiyorum takaslik bi durum oldugunuTakas?
bir fayda görmedik özbek transferinden
tanrım bize transfer ver osimhen nefesinden
Iste orda bizim super yöneticelirimiz devreye girip ikna etmeli ama adamlar armut piṣ agzima duṣ prensibiyle caliṣdigi icin öyle ikna iṣleri olmuyor bizdeOkan hoca bu arkadaş için Türkiye'ye gelmeyi kesinlikle düşünmüyor demişti galiba
Geçmiş olsunRezalet bir haber aldım
Maalesef. Zaten Lesley'i aldığımız formulü bunlar kabul etmezdi. Seneye ekrana ekmek banarız bu arkadaşı izlerdenIste orda bizim super yöneticelirimiz devreye girip ikna etmeli ama adamlar armut piṣ agzima duṣ prensibiyle caliṣdigi icin öyle ikna iṣleri olmuyor bizde
Geçmiş olsun.Rezalet bir haber aldım