Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Günün sonunda kahvekonyak illalah edecek ve ben gidiyorum diyecektir ama o zamana kadar hususi duyum alma keyfidir nadir olur forumda.
Kayıp otoban’a (alisamiyen.net) şeref aydının transferi için uğraşlar aklıma geldi. Ne günlerdi bea. Gece yarıları sessiz sedasız oyuncu indiriyorduk, transfer sihirbazı Haldun başkan sayesinde..

Tolgahan ünlü oldu artık Kolpahan olarak isminin değişmesini talep ediyorum

Tolgahan haberinin atlatılamayacağına, kaynağına o kadar güveniyor ki 2-3 saat sonraya randevu veriyor. Burhan olsa haberi öğrenir öğrenmez girerdi yayına

bu arada Leao'nun geldiği ve Barış'ın kaldığı senaryonun -bence- bizim için en iyi senaryo olduğunu düşünüyorum.

Hocanın asla vazgeçemediği bi 4-4-2 takıntısı var bunu hepimiz biliyoruz, 4-2-3-1 oynarken de Mertens veya Kerem'i 10 noda oynattığında hep 4-4-2 gibiydik.

Leao gelirse şahsen onu sol kanatta değil de Osimhen'in yanında gezgin forvet gibi oynatacağını düşünüyorum.

Kayıp otoban’a (alisamiyen.net) şeref aydının transferi için uğraşlar aklıma geldi. Ne günlerdi bea. Gece yarıları sessiz sedasız oyuncu indiriyorduk, transfer sihirbazı Haldun başkan sayesinde..
Bi ara Mehmet Şenol şifreli mesajları vardı garip garip. Scoutgs duyumları Rosicky-Ledesma'da patladı. Duyum tarihi belgeseli çekilsin Eski Açık youtube kanalı uyuma.

Tolgahan kekosu ne zaman yorum yapmaya başladı orada inandırıcılığı gitti.

Çok bir futbol bilgisinin olmadığı da ortada yaptığı yorumlardan.

Lavuk etkileşimin tadını aldı şimdi saçma sapan bilgi kırıntısıyla karışık yorumlarını yazıyor.

Yazdıklarını ciddiye alıp takılmaya gerek yok sıradan duyumcu işte...

fala inanma falsız da kalma misali

duyumculara itimat göstermeyin ama gelen duyumlarla da muhabbet çevirmek iyi oluyor

olm duyum da olmasa 100 tane erkek napacaz burada

Geri
Üst Alt