Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.789
- 37.217
- 3.798
Bu ne lan. Ana haberden sonra ekranlarda gibi
İsmi çıkan İlyas Ansah mı acaba? Fizik ve fiziğine göre teknik ve hızı etkileyici.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne lan. Ana haberden sonra ekranlarda gibi
çok şişkinmiş ortasahamız öyle diyor yönetim ve hocaBu takıma 8 numara lazım. Yanlış yapıyorlar.
hocam kaynak sahih mi
Bu takıma sol kanat, sağ kanat, orta saha x 2, stoper, sağ bek, 8 numara, 10 numara, yedek forvet lazım.Bu takıma 8 numara lazım. Yanlış yapıyorlar.
Kayıp otoban’a (alisamiyen.net) şeref aydının transferi için uğraşlar aklıma geldi. Ne günlerdi bea. Gece yarıları sessiz sedasız oyuncu indiriyorduk, transfer sihirbazı Haldun başkan sayesinde..Günün sonunda kahvekonyak illalah edecek ve ben gidiyorum diyecektir ama o zamana kadar hususi duyum alma keyfidir nadir olur forumda.
Sushocam kaynak sahih mi
Salah karşılamaya gs formasıyla giden eziği de bulabilir miyiz @gsc_yönetim
Hikmek pinarbasini hypeliyor.Napmış?
Ferdi'yi, yalancı Arap İsmail sol bekyapmadan önce 10 numaraydı değil mi?
Bi ara Mehmet Şenol şifreli mesajları vardı garip garip. Scoutgs duyumları Rosicky-Ledesma'da patladı. Duyum tarihi belgeseli çekilsin Eski Açık youtube kanalı uyuma.Kayıp otoban’a (alisamiyen.net) şeref aydının transferi için uğraşlar aklıma geldi. Ne günlerdi bea. Gece yarıları sessiz sedasız oyuncu indiriyorduk, transfer sihirbazı Haldun başkan sayesinde..