Transfer Nöbeti #8

Alacağımız 10 numaranın büyük bi isim olması şu açıdan çok önemliydi,

Top Mertens veya geçen sene başında İlkay'a geldiğinde Osimhen ve diğerleri onların oyunu yönetmesine müsaade ediyordu veya onların topu atmayı tercih edeceği yerlere koşu atıyorlardı.

Ama şuan top kimde olursa olsun Osimhen'i iyi izleyin hemen "gönder şu topu gönder gönder yav bekleme at at buradayım" modunda.

Çok iyi anlatamadım belki demek istediğimi ama umarım anlamışsınızdır.

Batrakov gelirse bu durumun devam etmesi durumunda çok da bi faydası olmaz.

Singo nun gidişi zor tamam ama 10 yabancının ikisini niye sağ beke harcıyoruz hala ? Sallai de mi satılamıyor ? Ayrıca yerli bir sağ bek niye almıyoruz ? (Demez ama velev ki hoca Ali Turap'a güveniyoruz dedi, itiraz etmem.)
10 no da u23 kullanmak yerine sağ bekten kontenjan açıp daha az riskli bir tercih yapmalıyız.
Hocanın da bu işte parmağı var. Zaten aldırdığı adamlardan hayır gelmedi. Planlaması da doğru değil. Sadece yönetim değil suçlu. Yoksa Singo yada Sallai yi satmak zor değil. Ha bizim yönetim için kimseyi satmak kolay değil o ayrı tabi

Yav bu Alp Özgen’i vatandaşlıktan filan çıkarmak lazım. Hazırlık maçları,milli maçlar,ŞL maçları,uefa maçları. Bu nedir abi.? Bide rezil kepaze anlatıyor. Kimin torpillisi hoşaf bilmiyorum.

fb transfer yapmış statta açıklayacaklarmış anons yapılmış galiba

Alacağımız 10 numaranın büyük bi isim olması şu açıdan çok önemliydi,

Top Mertens veya geçen sene başında İlkay'a geldiğinde Osimhen ve diğerleri onların oyunu yönetmesine müsaade ediyordu veya onların topu atmayı tercih edeceği yerlere koşu atıyorlardı.

Ama şuan top kimde olursa olsun Osimhen'i iyi izleyin hemen "gönder şu topu gönder gönder yav bekleme at at buradayım" modunda.

Çok iyi anlatamadım belki demek istediğimi ama umarım anlamışsınızdır.

Batrakov gelirse bu durumun devam etmesi durumunda çok da bi faydası olmaz.
Osimhen akıllı adam. Yunus’a el kol yapıyor belki ama en iyi de onunla anlaşıyor sahada. Eğer yeni gelen vatandaş bir iki hareketle kendini kanıtlarsa o da ayak uydurur.

Geri
Üst Alt