Transfer Nöbeti #8

10 nomuzun akan oyunda aralara salabilen bi topçu olması lazım dünyanın en atlet forveti var elimizde

zamanında selçuk bile burak'a sezonda bi kamyon gol attırıyordu böyle

yani kulüpleri batrakov'u 30a can'ı 40'a bırakıyoruz dese anında alacak bizimkiler ama 2si de bu oyuncu değil bence, bu oyuncu olmalarını geçtim 2sinden de net istikrarlı katkı alır mıyız o bile çok şüpheli
Batrakov'un en iyi yaptığı işlerden diyorlardı bu pas işi için. Can'da benim izlediğim kadarıyla gayet araya bırakan bir oyuncu hatta milli takım hazırlık maçında Deniz'e açtığı orta gibi bizim Osi'ye açsın sırf o şekilde bile ciddi asist yapar. Batrakov'u bilmem hiç izlemedim sonuçta ama bence Can biraz hafife alınıyor.

Hic anlamam da bu herifi beyzbolun lebron jamesi diye biliyorum
kral soyle dusun
adam hem point guard hem de pivot, ayni anda
ve ikisini de elit seviyede yapiyor
ya da mahalle maclarinda olur ya, kaleci-oyuncu

herif hem Neuer ayari kaleci
hem de Ronaldo ayari forvet

degisik biri
inanilmaz bi kontrat aldi, 10 yil $700m
fakat durust olmak gerekirse ucuz bile
cok enteresan bi herif

Batrakov'un en iyi yaptığı işlerden diyorlardı bu pas işi için. Can'da benim izlediğim kadarıyla gayet araya bırakan bir oyuncu hatta milli takım hazırlık maçında Deniz'e açtığı orta gibi bizim Osi'ye açsın sırf o şekilde bile ciddi asist yapar. Batrakov'u bilmem hiç izlemedim sonuçta ama bence Can biraz hafife alınıyor.
batrakovun asist sayısı yüksek ama çoğu duran topmuş maalesef

videolarda da öyle çok pasını göremedim

bana göre ana özelliği pasörlük olan bi adam lazım, denk geldiğinde atabilen değil. Can da atıyodur ama yunus kadar bile atamıyodur mesela

IMG_0709.webp

Geri
Üst Alt