Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.342
- 2.955
- 2.088
fener alirsa kadrolari cok sikinti cikarir. Tam aradiklari adam ne yazik ki.Trabzon almıştır umarım bu sene yancımız olarak onlarlayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fener alirsa kadrolari cok sikinti cikarir. Tam aradiklari adam ne yazik ki.Trabzon almıştır umarım bu sene yancımız olarak onlarlayız.
bende cubs sweati varacayip bi mac var su an Dodgers Cubs
hatta 1 dakika once Ohtani hr yapti
Motz 2 mi oldun basimiza heaTrabzon almıştır umarım bu sene yancımız olarak onlarlayız.
Hic anlamam da bu herifi beyzbolun lebron jamesi diye biliyorum
Batrakov'un en iyi yaptığı işlerden diyorlardı bu pas işi için. Can'da benim izlediğim kadarıyla gayet araya bırakan bir oyuncu hatta milli takım hazırlık maçında Deniz'e açtığı orta gibi bizim Osi'ye açsın sırf o şekilde bile ciddi asist yapar. Batrakov'u bilmem hiç izlemedim sonuçta ama bence Can biraz hafife alınıyor.10 nomuzun akan oyunda aralara salabilen bi topçu olması lazım dünyanın en atlet forveti var elimizde
zamanında selçuk bile burak'a sezonda bi kamyon gol attırıyordu böyle
yani kulüpleri batrakov'u 30a can'ı 40'a bırakıyoruz dese anında alacak bizimkiler ama 2si de bu oyuncu değil bence, bu oyuncu olmalarını geçtim 2sinden de net istikrarlı katkı alır mıyız o bile çok şüpheli
kral soyle dusunHic anlamam da bu herifi beyzbolun lebron jamesi diye biliyorum
İkisini de alacağızBatrakov kim olum verin tüm parayi can uzuna
Kral sen tahmin ettiğim kişi misin acabajordanı heis
batrakovun asist sayısı yüksek ama çoğu duran topmuş maalesefBatrakov'un en iyi yaptığı işlerden diyorlardı bu pas işi için. Can'da benim izlediğim kadarıyla gayet araya bırakan bir oyuncu hatta milli takım hazırlık maçında Deniz'e açtığı orta gibi bizim Osi'ye açsın sırf o şekilde bile ciddi asist yapar. Batrakov'u bilmem hiç izlemedim sonuçta ama bence Can biraz hafife alınıyor.
cubs fanlari cok kafa acar aslindabende cubs sweati var
Beşiktaş alsın onlarda güçlensin.Sorloth ts değil jk ve fb istiyor. Ts nunezi bitirmek üzere
aaahhhhh

Dursun aldığı yerde bırakacak biziBeşiktaş alsın onlarda güçlensin.
Hocam Emir nerede , yeni ismi ne ?jordanı heis