Transfer Nöbeti #8

patlakov u istemiyorum pek ama ruslardan topçu almak herkes için eziyet gibi benim anladığım. bir şekilde çileden çıkarıyorlar insanları.
Öyle bir hale getirdiler ki durumu su an adı gecen ne Leao, ne batrakov, ne de başkası içime sinmiyor ama diğer taraftan bunları da alamazlarsa son gün cuesta tarzı bir adam gelecek onu da biliyorum.
Rakibin revivo, rapaic, balic li kadrosuna benzer bir hucum takımı kurdu. İyi oynamadıklarında bile uzaktan, frikikten atacaklar belli oldu. Dun organize hucum bile yokken kaleci hatası da olsa 2 uzaktan golle fişi cektiler. Daha bir de ama tarihi ile forvet transferi acıklıyor.
Bizde su an 20 metreden daha uzaktan gol atabilen adam yok. Gecen sezon 2 tane falan hatırlıyorum.

Barış’ın yerini fizik kaliteyle doldurmaya çalışmak kolay olmayacak, bunun yerine en azından tekniğe abanmak lazım. Zaten eksiğimiz bu.

Ve Can’ın gelişi daha önem kazandı. En azından takımda her an skor yapabilecek bir oyuncu olmalı

batrakov videolarını hiç izlemedim.

izlesem beğeneceğim. uf ne şutlar çekmiş falan diyeceğim. işte yeni favorimiz bu diyeceğim.

sonra hajrovic örneği aklıma geliyor.

Barış'ın gitmesi bize çok şey kaybettirecek ya
Barış gidiyorsa Can Uzuna mecbursun. Sol kanata 2 tane yabancı alman gerekecek. 10 numara mecburen Can Uzun olacak.
Ya da Berat ya da Can Armando sapkadan tavsan cıkarsın diye bekleyeceksin.
Barısı satıp ustune para koyup Leao almak aksi taktirde ahmaklık olur.

Öyle bir hale getirdiler ki durumu su an adı gecen ne Leao, ne batrakov, ne de başkası içime sinmiyor ama diğer taraftan bunları da alamazlarsa son gün cuesta tarzı bir adam gelecek onu da biliyorum.
Rakibin revivo, rapaic, balic li kadrosuna benzer bir hucum takımı kurdu. İyi oynamadıklarında bile uzaktan, frikikten atacaklar belli oldu. Dun organize hucum bile yokken kaleci hatası da olsa 2 uzaktan golle fişi cektiler. Daha bir de ama tarihi ile forvet transferi acıklıyor.
Bizde su an 20 metreden daha uzaktan gol atabilen adam yok. Gecen sezon 2 tane falan hatırlıyorum.
fb CL ye kalırsa pek korkmam. ağızlarına sıçılacak orada zira.
Bizim 2 tane çok acil eksiğimiz var ve hala bunu kapatmamış olması yönetimin ihanet ile eş değer benim gözümde.

Biri 10 değil 8 der

Diğeri 10 no der

Diğeri false nine der

Kaç numara ulan bu Bakraçov

Admirim gelince izleyeceğiz ama ben dediğimin arkasındayım, haftasonu elimden geldiğince izledim

Skill videoları aşırı yanlış tanıtıyor topçuyu bence

Bu çocuk 8 numara ama bi 8 için fiziği yetersiz olduğundan daha 10 gibi oynuyor

Fakat forvet özellikleri yok Sara İlkay tarzı (İlkay’ın gençliğindeki ceza sahası koşuları yok tabii) bir oyuncu

Top kendisindeyken ikili mücadeleye girmekten kaçınıyor, genelde al ver yapıyor veya topu alır almaz uzun dikine pas atıyor, sık sık ters toplar deniyor vs

Yaptığı asistler de genelde orta açarak

Biri 10 değil 8 der

Diğeri 10 no der

Diğeri false nine der

Kaç numara ulan bu Bakraçov
AI şöyle bir şey diyor
Aleksey Batrakov is a 21-year-old attacking midfielder for Lokomotiv Moscow. Known as a high-output, [Breaking The Lines](0.6.1) midfield conductor, his style combines elite creativity, low center-of-gravity agility, and an exceptional defensive work rate comparable to Florian Wirtz

Weaknesses & Areas to Improve
    • Physical Duels: Lacks upper-body mass, which can limit him in heavy physical or aerial tussles against robust central blocks.
    • Temperament: High adrenaline and overeagerness can sometimes lead to rash challenges or trying to force individual hero-ball plays.
    • Standing Tackles: More effective at sliding intercept-style recoveries than standing shoulder-to-shoulder shielding. [1, 2, 3]

Futbolcu dedigin her pozisyonda oynar.

Via: Herhangi bir kahve oturan dayi.

Şu görüntü bütün transferlere bedel. Sabah sabah keyfim yerine geldi.

IMG_20260806_084323.webp

Dursun’u kim kandırıyor bilmiyorum ama Matrakçı’yı birileri Gs’mize çakacak gibi.

Sırf Filistin pankartı açtık diye ilk CL mizde her maça bir Portekizli hakem veriyorlardı.

Tek eksiğimiz Rus’tu.

fb CL ye kalırsa pek korkmam. ağızlarına sıçılacak orada zira.
Bizim 2 tane çok acil eksiğimiz var ve hala bunu kapatmamış olması yönetimin ihanet ile eş değer benim gözümde.
Sampiyonlar ligine gitmesinler, şansa bala 2 takım yenerlerse 100 yıl bunu dinleriz. Konferans liginde 3 tur geçtiler diye Avrupanın sefiri ilan edildiler basında.

Batrakov Sara’nın daha ufak ve kısa mesafede hızlı versiyonu.

ilgi mektuplari postaya verilsin artik!!

Geri
Üst Alt