Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    77
İstemiyoruz transfer falan bu takım her türlü yarım kalacak içine sctilar. Bir sonraki yönetime enkaz bırakacaklar

Singo borcunu ödeyecek olmaz
Singo çok sevdiğim bir oyuncu ama durumu nedir bilemiyorum. Normalde sakatlık sorunu olmasa zaten Preimer Lig'lik oyuncu. Sallai ise her ne kadar takımın en mücadeleci oyuncusu olsa da, dümdüz bir oyuncu. Ayrıca devşirme.. Neredeyse ekstra diyebileceğimiz hiçbir özelliği yok. Tek artısı stabil bir oyuncu olması ve ne vereceği her zaman belli. Boey orjinal bir bek. Yarım sezonda attığı çok şık ve önemli iki golle ofansif olarak da kendisini geliştirdiğini gösterdi. Münih'de yaşadığı sorunların etkisini geçen sene üzerinden atamamıştı. Ama bu sezon transfer etsek ve resmi olarak bizim oyuncumuz olsaydı bambaşka bir etki ederdi bence.

isngo ve sallai satılıp pavard diyorlar ne alaka çözemedim
aman-aman-asla.gif

allah rızası için gelme nolur gelme

Lokomotiv eski başkanı Nikolay Naumov: "Batrakov'un Galatasaray'a gitmemesi gerektiğini düşünüyorum. Türkiye'de pek başarılı olamayan Rus futbolcuların örnekleri de var. Acele etmesine gerek yok." (Match TV)

leao yıllardır izleyip de neden bizim böyle oyuncumuz yok dediğim bi adam reis. milan gibi dandik bi kulüpte adamın top oynama heyecanını yok ettiler
İyi oyuncu ama soru işaretleri olan da bir oyuncu... epl den falan teklif almaması da bu soru işaretleri yüzünden işte.

allah rızası için gelme nolur gelme

Lokomotiv eski başkanı Nikolay Naumov: "Batrakov'un Galatasaray'a gitmemesi gerektiğini düşünüyorum. Türkiye'de pek başarılı olamayan Rus futbolcuların örnekleri de var. Acele etmesine gerek yok." (Match TV)
Bizim seviyemiz için henüz yeterli görmemiş diye yorumladım 😄

BAY'ın skills videosunu izedim. Yorumlarda ( Muhtemelen Everton taraftarı ) " Onun için 60 milyon hiçbir şey " gibi bir meaaj atmış. Epey de yabancı yorumu vardı

Geri
Üst Alt