Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    132
  • Bu anket kapanacak: .
Şikayet edilmiş kulüp değil adını verip taraftarın önüne attığı Oktay Ercan tarafından. Oktay Ercan benim ilgim yok değil diye açıklama yapmıştı daha önce.

evet okudum, zaten dursun ozbek’in henuz bu kadar kafayi yedigini dusunmuyorum oyle bir sey beklemiyordum.

isin komigi oktay ercan degil de random coluk cocuk cimer basvurusu yapsa yine ayni noktaya gelebilirdik. zaten sorusturma izni talimati metninde hic adamin kisilik haklari vs gecmiyor, kulup basvursa olacak dilin aynisi yanlis haberle kamuoyu yaniltma vs.

HPB2ccOXIAAhCcT

Villareal maçı öncesi ortalık iyice alev aldı. Maç sonrası sular tekrar durulur.

Süreç aynı ilerliyo. Devre arası gibi. Yine ne ilk 11 ne rotasyona girebilecek Asprilla gibi adamlar alıp transfer yaptık ya diyecekler. Bu okadar belli ki. Her ağzını açan yönetici kadromuz şöyle iyi böyle iyi güzellemesi yapıyor. Bunlardan bişey beklemeyin. Bir ihtimal Can belki gelir. Hatta transferine okey olsam bile bunlar en fazla Hakan ı alırlar oda kendi gelmek istiyo diye. Zaten kendi gelmek istemedikçe bunlar adam almayı bilmiyor

Geri
Üst Alt