Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    164
  • Bu anket kapanacak: .
Bravo Dursun. 4 sene başarılı olup da yuhalanarak, küfür kıyamet aşağılanarak ve en önemlisi sıfır saygınlıkla defolup gitmeyi başaracaksın. Az kaldı
bu adamın hak ettiği buydu zaten yıllardır şampiyon olmamız bunu değiştirmemeli, kıskançlığından ve yanındaki 3-5 çakalın doldurmasından bu camianın tek sevilen kravatlısını çatır çatır yedi

o gittiğinden beri doğru düzgün hiçbir şey yapmıyorlar futbolcuların ve hocanın sırtına binmişler gidiyorlar sadece

diyelim ki ulkeyi yoneten mutlak kudret benim ve gundemi futboldaki rekabetin oyalamasini istiyorum
gidip de GS yonetimini tehdit mi edecegim, ne gerek var
TFF ve MHK uzerinden ayar cekerim
medyadan da koruklerim

zaten bunu yapiyorlar yillardir

hep diyorum bunlar transfer yapmamaya, taraftarı oyalamaya, süreci geciktirmeye uğraştıklarının çeyreği kadar planlama ve transfer için uğraşsalar şu an uçmuştuk
Neden acaba bunlar oluyor? Doğru düzgün yönetim olmazsa, rekabet olmazsa, yönetici olmazsa, dursun özbek tabiki kafasına göre yönetecek.

Geceye kadar transfer olmazsa kahvekonyak için anket açılır mı ?

şimdi belki söven olacak ama çok zor degildi
Bonservisi elinde olan

Brandt
Goretzka
Sancho

Ama galiba BOP Esbaskanından zılgıt yediler, Lig heyecanlı gecsin, millet oraya odaklansın, biz PKK ile barış halayı çekelim
Gücü elinde tutanlar için futboldan daha güçlü bir uyuşturucu yok.

Maalesef üzülerek söylüyorum, hiçbir plannı programı olmayan, kalitesiz, kifayetsiz, liyakatsiz, saçma sapan insanlar tarafından yöneltilen bir klüp olduk. Rabbim yardım ediyor her defasında şampiyon oluyoruz ama bu onların gözümde ne kadar beceriksiz olduğunu değiştirmiyor
Lisespor böyle yönetiliyor olması gayet normal. Hep söylüyorum fatih terim ekolu (okan hoca da dahil buna) bizde olmasaydı bu kulüp vefaspordu

o beyin ve futbol aklı yok malesef kulküpte

ayrıca okan burukta 4-3-3 oynatacak taktik bilgisi de yok
Adamın tek bildiği koyacak forvet özellikli 10 noyu osimenle birlikte deli dana gibi bacasak.Takım savunmasıymış ,takım hallnde doğru baskıymış ,organize atakmış falan Allaha emanet.

Geçti abi 4-3-3 içinde geç kalındı.Bunu artık idrak edelim Sarayla lesleyle falan olacak iş değil.Bunlar ancak alternatif olur bizde.

bu adamın hak ettiği buydu zaten yıllardır şampiyon olmamız bunu değiştirmemeli, kıskançlığından ve yanındaki 3-5 çakalın doldurmasından bu camianın tek sevilen kravatlısını çatır çatır yedi

o gittiğinden beri doğru düzgün hiçbir şey yapmıyorlar futbolcuların ve hocanın sırtına binmişler gidiyorlar sadece
Erden kardeşimin şirketleri kendisine geri verildi mi acaba. Kayyum falan vardı ya bir ara

Seneye bu tarihlerde haberler:

Dursun Özbek Leao transferinden sonra bonservisli transfer yapmaya sıcak bakmıyor

Bravo Dursun. 4 sene başarılı olup da yuhalanarak, küfür kıyamet aşağılanarak ve en önemlisi sıfır saygınlıkla defolup gitmeyi başaracaksın. Az kaldı
2 yılı doldurur hiç de birşey olmaz. İlk döneminde ne rezillikler yaşadık. Son gün aldıkları adamı bile listeye ekleyemediler de kim küfür kıyamet indirebildi? Bu dinazorlar olduğu sürece hiçbir şey olmaz.

aklıma gelen başka hiçbir şey yok. tff ile bağlantılı değil zaten, fazla zıplamayın yeter seçim geliyor denmiş olabilir mi diye biri yazmıştı bi kaç hafta önce hiç de mantıksız bir şey değil
Onu ben de gordum. Benim de aklimda yer etti.

Kapatalim dukkani yani o dunyaya bulasmissa bu yonetim

senin yönetimlerin ezelden beri kötü, adam gibi güçlü yönetim güçlü başkan planı programı olan, alt yapıyı düşünen ileri dönük plan yapan bir yönetim ben hiç görmedim.

Sana 2-3 tane iyi teknik direktör denk geldi diye sen yönetim sistemi çok iyi, lise abi ya, süper ya goygoyu yapıp teknik direktörlerin başarısını yönetimlere yazarsan, bu yönetim sana müstehak hatta daha kötüsünü hak ediyorsun.

Durun bu sene kötü giderse okan hocayı gönderdiklerinde asıl şenlik o zaman başlıyor

Ya alırsın Reijnders ve Can uzun 8,10ve sol kanatlara çeşitlilik katarsın omdan sonra istediğin gibi fırsat bekle yada giden yerine adam bak bu kadar basit bir olayı yapamıyorsun. Bırak bu planı kötü de olsa görünen o ki başka bir planın da yok.

Geri
Üst Alt