Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    167
  • Bu anket kapanacak: .
Bilgi icin tesekkürler. Asıl demek istediğim aslında, aylarca Eylülü bekletip adı geçen oyuncuların yarısının (en azından benim için) büyük soru işaretleri barındırması. Yine çöpe giden bir dönem daha.
Her sene ayni plansizlik, bu sene Dunya Kupasi'na siginip iyice rezil ettiler her seyi sadece. Cikip "kabul ediyoruz, hata yaptik, en kisa surede takima yeni oyuncularii kazandiracagiz" deseler yine bas taci edilirlerdi. Fakat sadece inkar var baska bir sey yok. Icraat hic yok.

Bundan sonra hazirlik kampi vs. yapilmasin.. sasirtmaz yani. :D Oyle ki zaten gelen oyuncu takima ligin 7-8. haftasina alisiyor.

Bu arada admini kaşıntı tutmadıysa en tepki gösterilen dönemde güneş vuran günaydın fotosu paylaşıp milleti beklentiye sokmaz.

Önceki güneşte de transfer yatmıştı o yüzden beklentim yok ama içeride bir hazırlık olabilir.

Ne kadar salak taraftarsını lan siz de... lesley geldi işte. Ben onu 10 numara kanat 8 numara forvet defans her yerde oynatırım... ne diye 5 6 transfer yapacağım... Tek taşla 6 kuş vururum...

Diye düşünüyor bence sayın başkan

HPD-cp_XYAAEzaa.webp

Ne kadar salak taraftarsını lan siz de... lesley geldi işte. Ben onu 10 numara kanat 8 numara forvet defans her yerde oynatırım... ne diye 5 6 transfer yapacağım... Tek taşla 6 kuş vururum...

Diye düşünüyor bence sayın başkan
Kaan var, abilik yapar, stoper oynar ortasaha oynar, sağ bek oynar.
Ilkay var, 6 oynar 8 oynar 10 oynar.
Aslan gibi Metehan'imiz var stoperleri guvenle yedekler

diye de dusunuyor heralde)))

Bu arada admini kaşıntı tutmadıysa en tepki gösterilen dönemde güneş vuran günaydın fotosu paylaşıp milleti beklentiye sokmaz.

Önceki güneşte de transfer yatmıştı o yüzden beklentim yok ama içeride bir hazırlık olabilir.
Bişeyler var belli güneş gibi durmuyor fotoyu yakınlaştır bak sanki sarı renk atılmış gibi fotoya yada ben kafayı kırdım

Ben eğer coruma karşı leaonun attigi gol sonrası griddy sevinci görmeyeceksem hiç bu takımı takip etmenin manasi yok bu sene

Geri
Üst Alt