Transfer Nöbeti #8

EPL'den topçu geliyor algısı bi 5 sene önce falan bitmeliydi. Lig içinde kendi aralarında çöpleri 100-150 milyona döndüren lig. Ya tutarsa diye Lesley gibilerine 20-30 sıkıyorlar tutmayanlar da böyle bize düşüyor işte.
Onlar için 20-30 2-3 gibi bişey muhtemelen yayın gelirleri fenasaş adamların kötü topçu değildir de bizlik te değil gene 3-5 maç sonra görmek lazım top ayağındaylen kolay bırakan bir profil değil belli ama 6 numara falan değil bu herif direkt 8

Zeze
Batrakov
Leao
Osimhene yedek ben fitim

Umarım iyi çıkar dediğimiz bir topçudan bir şey çıkma ihtimali %0,937232 falan.

Bu takım 4 senedir şampiyonluğu götürdüyse hayvan gibi kaliteli ve tecrübeli oyuncularla kadro kurduğu için götürdü.

Ben şöyle bi bakıyorum ulan aa rakipler bizim 3-4 sene önceki gibi transferler yaparken, biz bu sene geçen seneki Beşiktaş gibi, ondan önceki senenin TS'si gibi, Jesus'lu FB gibi transferler kovalıyoruz.

Olacak iş değil ya akıl tutulması tamamen

20 yaşında arabistan'a gitmiş
21 yaşında arabistan'dan kiralık kovalanan bi genç topçudan ne hayır gelebilir ya

takıma gelsin diye ismi çıkan topçuların yarısından fazlası çöp. en fazla 1-2 sene daha isimleri duyulur sonra unutulur giderler. bugün maç seçen en laubali haliyle maça çıkan Lemina'dan veya sakatlıktan çıkmış Yunus'tan iyi performans gösterme ihtimali olmayan topçuların isimleri çıkıp duruyor. rezillik başka bir şey değil
Valla bu yüzden gerçekten tecrübeli adamlara para gömülmesine karşı değilim. 28-32 yaş aralığındaki tecrübeli özellikle ŞL tecrübeli adamlarla iş yapılır. Sergio Oliveira misal çok üst düzey bir topçu değildir ama Porto'da Roma'da ŞL tecrübesi yaşadı. Geldiğinde burada karakter koydu orta sahada. Şu an lesley yerine Oliveira'ya bile okeyiz.

İleriye gideceğimize her gün geriye gidiyoruz. En uçtaki adam Dünyanın sayılı forvetlerinden biri ama adama pas verebildiğimiz tek yer duran top. Komedi. Kaçıp kurtarsın kendini diyorum bazen yoksa cidden burada birkaç kişiyi dövmek zorunda kalacak.

Aynı zamanda yine yine ekstra yanlış yorumlanıyor

Dünyada bugüne kadar nice nice efsane / büyük oyuncular yeri geldi kendisine göre "yetersiz" kadroyla takımları için mücadele etti.

Biz Osimhen'e 20 milyon euro maaş veriyoruz kardeşim. Adamın görevi bizi cendereden çıkarmak, biz Osimhen'i mutlu etmek için zaten para + sevgi veriyoruz, yetmiyorsa gider. Tamam gitsin hangi şampiyonluk yarışındaki takım 20 milyon verecek kendisine + 100 milyon bonservis tabii.

Siz oyuncuların her şeyi yapmasına hak görürseniz tıp kı İcardi'de olduğu gibi 1 sene sonra Osimhen bile olsa tepenize çıkınca söversiniz.

Bi noktada gerçek var sınır el kol bağlıyor kaliteli genç oyuncu gelmek istemiyor gelsede burada olmuyor ha genede memnunum fenevin götü sağlam açılır bu sınırdan ötürü

Nhaga dün baya iyiydi ya beğendim. Bizim saha köşe gönderine yakın bir yerde bir top geldi döndü hemen anında pasını verdi çıkardı takımı
Öteki çukuvella alacak daaaa dönecek deee verecek deee
Gemi gemi

Bi de şut yerine Osimhen'e çıkarsaydı topu çok güzel olurdu. Gerçi orda vurulur da, neyse iyiydi kara yılan

Nhaga dün baya iyiydi ya beğendim. Bizim saha köşe gönderine yakın bir yerde bir top geldi döndü hemen anında pasını verdi çıkardı takımı
Öteki çukuvella alacak daaaa dönecek deee verecek deee
Gemi gemi

Bi de şut yerine Osimhen'e çıkarsaydı topu çok güzel olurdu. Gerçi orda vurulur da, neyse iyiydi kara yılan
nhaga düzenli oynarsa değişilmez olacak bence torreira ile değilde Lemina ile oynatılmalı tam bir b2b kumaşı var özlemini çektiğimiz profil bence bu oynaması lazım

Kavukçu 'bizim alacağımız adamlar takımlarına yeni döndü' dedi ya
Şimdi masa başından bakıyolardır kim dönmüş dönecek
Yapıştır yalan haberi
20 tane salsa 1-2 si tutacak, aha tutturdum diyecek totoş

nhaga düzenli oynarsa değişilmez olacak bence torreira ile değilde Lemina ile oynatılmalı tam bir b2b kumaşı var özlemini çektiğimiz profil bence bu oynaması lazım
Abi yüzde yüz oynaması lazım ya
Sürekli yarıştığımız için zor anlıyorum
O zaman kiraya verin

Şöyle yarışmadığımız, 5. 6. bitireceğimiz bir sezon olsa banko oynar değişmez de artık öyle bir sezon çok zor

Geri
Üst Alt