Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Bitiren de Ünal aysal da konu bu değil. Konu muhteşem bir yapı olduğu düşünülen lisesi kongre yapısının seçtiği başkanve çıkardığı adayların hiç de muhteşem olmaması. Bunun dışında bu yapıyı bu şekilde tutmanın egodan başka sebebi var mı ? Konu bu.
Mevcut yapı muhteşem bir yapı değil ama diğer yapılara bakıldığında en başarılı yapı olduğu da bir gerçek. İnsan kaynağının artması gerektiğini düşünüyorum ama bu Fb- Bjk'nin izlediği yolla olmamalı.

hic bjk veya fb kongresi izlemedin galiba
Bana orada ne yaşandığından. Burada aday bile yok. Dursun Özbek tek aday giriyor sonuç bu. Bu mudur ovundugumuz. Beşiktaş feneri kongresinde kavga çıkıyor o yüzden ne kadar kötü yönetilsek de böyle devam edelim. Harika bir kafa. Daha kolayı var lisede sınıf başkanı kimse o yönetsin hiç tartışma da çıkmaz böylece.

Bana orada ne yaşandığından. Burada aday bile yok. Dursun Özbek tek aday giriyor sonuç bu. Bu mudur ovundugumuz. Beşiktaş feneri kongresinde kavga çıkıyor o yüzden ne kadar kötü yönetilsek de böyle devam edelim. Harika bir kafa. Daha kolayı var lisede sınıf başkanı kimse o yönetsin hiç tartışma da çıkmaz böylece.
Aday çıkmamasının sebebi mevcut başkanın 4 yıl üst üste şampiyon olmuş ve üstüne son sene CL'de son 16 da yapmış olması. Durup dururken yada başarısız bir durum var da tek aday çıkıyor gibi bir şey yok yani. Yani örneklerin birbirini hiç tutmuyor. Örnek verdiğin bir yerde mesela 3 yıl başarısızlıktan sonra bile Ali Koç tek başına seçime girmişti.

sen aday olsaydin tutan mi vardi?

Aday çıkmamasının sebebi mevcut başkanın 4 yıl üst üste şampiyon olmuş ve üstüne son sene CL'de son 16 da yapmış olması. Durup dururken yada başarısız bir durum var da tek aday çıkıyor gibi bir şey yok yani.
Öncesinde çıkanların ciddiyetini tecrübesini ve yetkinliğini de biliyoruz. Su an kongre olsa var mı güçlü aday bildiğiniz benim yok belki benim bilgisizligimdir.

Bu sene için radikal kararlar aldım.

1- Totemi ve fanatikliği bırakıyorum. Hobi niyetine Galatasarayi takip edeceğim.
2- Sigarayı bırakıyorum
3-PS platin kupa hastalığını bırakıyorum
4-Evham ve olumsuzluğu bırakıyorum. En büyük Pollyanna benim artık kolum kopsa hehehe 1 tane daha var dicem

GS sözlükte biri çok ağır konuşmuş sanki bildiği bi şey var gibi 🤔

SmartSelect_20260807_185232_Samsung Browser.webp

Yapı mapı vs vs Erden Timur gibileri harcamasınlar yeter.
Sırf lisede okudu diye yönetime kimse girmesin.
Erden Timur gibi yüzlerce iş adamı vardır. Önlerini kapatmasınlar yeter.

Resmi hesap İyi akşamlar Galatasaray ailesi postu atarak batan güneş paylaşmalı.

Son durum nedir, yarın için boş stad ve maça gidenlerin de istifa protestosu yapacağı duyumu geldi mi?

Geri
Üst Alt