- 6 Eylül 2014
- 94.399
- 65.142
- 4.608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leao u23 mü?Gram mantığı yok u23 de değil
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galatasaray'da geri sayım başladı! Galatasaray yönetimi, 8 Ağustos'ta oynanacak Villarreal maçı öncesinde en az iki oyuncu indirmeyi planlıyor!
Leao suna sçam... ilk ihtiyacımız leao muydu da onun peşinden haftalardır koşturuyoruz? Vermiyorlarsa alsınlar gözlerine soksunlar... Hani alternatifli bir sürü isim vardı? Bu herifler önceliklerini bile bilmiyorlar....Bunlar muhtemelen en kötü Leao alırız kafasındaydı ama onda da Milan fiyat yükseltti demek ortada kaldılar
EeEn sonunda isyan ettim dedim başkanın
bunlar böyle tostosu koruycam derken daha fazla tepki çekmesini sağlıyor
Leao üst düzey bir oyuncu. Kural dışı biri gelecekse üst düzey olmalı. Paixao falan geleceğine Lang gelsin daha mantıklı o zamanLeao u23 mü?
fatih terim mi? yok sigi held.4 senelik dominasyonun 4 büyük mimarı Erden Timur, Fatih Terim (yeni Gs'nin temellerini attı), Icardi ve Osimhen'dir. Dursun Özbek ve yönetiminin payı neredeyse yok.
Hala rahatım, ben hep nefret ettim kiÇok rahattın hocam yüzünde tedirginliği goruyorum

gecen sene haziranda sane geldi, osimhen bonservisi alındı. geçen seneye göre siyahla beyaz kadar fark var.Geçen sezon bu kadar sinir olmamıştım... Bir şekilde osimhen çözülsün zaten takım şampiyonluğu alır diyordum... bu sene herkes bilenmişken bizimkilerin mallıkları çileden çıkardı adamı...
Paixao'da gayet üst düzey oyuncu.Leao üst düzey bir oyuncu. Kural dışı biri gelecekse üst düzey olmalı. Paixao falan geleceğine Lang gelsin daha mantıklı o zaman
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi