Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Bu hayatta çok basit ama tek doğru bir şey var:

Matematik.

Sen geçen sezon son haftalarda çok zorlanarak şampiyon olmuşsun ve o takımın yeterliliği bile büyük tartışma konusu iken o takımdan sezon sonunda 4 tane oyuncu ayrılmış (Lang, Boey, Aspirilla ve Icardi).

Yani sayısal olarak bile direkt 4 eksiğin var senin geçen sezona göre. Kiralık gidip de dönen oyuncuların hiç birini saymıyorum Kazımcan dışında.

Şu an 4 tane ofansif pozisyon için adet olarak sadece ama sadece 4 tane futbolcumuz var. 2 sağ kanat 1 sol kanat 1 forvet. Yani ileri dörtlü için bir tane bile yedek yok. Sırf ofans için minimum 4 transfer lazım. (2 forvet, 1 kanat, 1 orta saha).

Daha orta sahaya defansa falan girmiyorum bile. Şu an içinde bulunduğumuz durumun hiç bir mantıklı açıklaması olamaz.

Bildiğin hainlik bu.

Ben de şöyle bir şey buldum;

hot-fire.gif

Onlar 40-45 ister biz 3m kiralik+ zorunlu olmayan opsiyonla kiralik teklif ederiz. Begenirsek seneye 25 verelim deriz

ne alakası var

sen barış veya saraya 60 isteyebilir misin
Cok alakasi var. Topcu istedigin kulubu arastirmadan sacma salak teklif yapiyon. Bir de bu sacma teklifi 1.5 ay can asagi yukari konustuktan sonra yapiyorsun

Bu teklife cevap dahi vermezler

Yani kisacasi transferin olmayacagini bile bile oyaliyorlar milleti sende bunu normal karsiliyorsun

Dursun az yapiyor

Bizim yönetimin çakal pazarlıkçıymış gibi son günleri beklemesi komedi.

Ya hiç kimseyi alamayız, ya da başta 100 bütçemiz varsa 150 verir daha kötülerini alırız.

Kimsenin savunuculuğunu yapmak istemem ama tutarlı, kararlı ve transfer için samimiyetle çabalayan bir yönetim olmadığı için duyumculara da bir şey diyemiyorum şahsen reis. Yönetim adı altında çok başlı bu yapının hiç kimseyi patlatmama şansı yok zaten, tier-1 olarak görülen Sami Yen ve Tolgahan'ın bile askıda kalan duyumları oldu.
Haklisin da rts. Ozaman kellecanin ne gunahi vardi?

Ha musiala kampa katilacak söylemi ha 48 icinde leao icin ucus plani hazirlaniyor söylemi?

Ne Veiga'sı arkadaş o paralara çıksak 10 numarayı bitirirdik zaten. Artık rüyalar aleminde gezdiğimizi anlıyorum bugun ortaya çıkan resmi teklif tutarları/iddaalarından sonra.
Valla şaka maka Adil Demirbağ alsınlar bi' şekil takas vs.

Neyse taraftar biraz akıllanmış Veiga ismi çıkınca "alayım sol stoperimi" diye edit basan çıkmadı herkes alamayacağımızı biliyor artık.

Veiga Juve'den beri alınabilir biriydi. Geçen yaz Bayern'e de çok yazıldı. Foruma +2 için gidilebilir opsiyon olarak bolca yazmıştım.

Geri
Üst Alt