- 9 Ağustos 2011
- 59.493
- 34.197
- 3.558
Geliyor
şimdi değilse ne zaman berkan ı isterim hiç bir sey yapmadıysa 35m avroluk katkısı var takıma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geliyor
günay oynasın 5 yiyelim hayırlı yenilgi olsun lig öncesi uyarı olarak
Niye? O da Dursun beyle çalıştı ve o da Dursun beyi korudu. İçimizden halledicez diyip durmadı mi? Böyle bir adamı savunmam
Sanki transfer yapabiliyoruz da topcu beğenmiyorlarbu leao istemeyenlerin hepsi zorbalık falan görmeli valla insan değil bunların hiçbiri
bence'de ama ligte kepazelikler yaşamadan uyarı olarak güzel olur tabi yönetim kulak verirse bunaBu arada villareal maçı kabus gibi geçecek ben diyim de
valla ya leao olmasın genç olsunmuş bilmem neymiş yok zahaymış falan saçma sapan fikirler artık ben saygı da duymuyorum bu tarz fikirlere geldiğimiz saçma sapan noktada.Ağustosa kadar ne olduğunu görmediler herhalde leao gelmese u23e liverpooldaki ngumoha falan alacağımızı düşünüyolarSanki transfer yapabiliyoruz da topcu beğenmiyorlarAgustosun sonunda asprilla falan gelince mutlu olurlar.
Ama samimi söylüyorum bu sezon bi bokluk var biryerlerden bir emir talimat olduğu teorisini ciddi düşünüyorum ben transfer yapılmak istenmiyor yoksa boştaki sancho fabinho goretzka brandt gibi adamlar alınabilirdi rahatlıklabence'de ama ligte kepazelikler yaşamadan uyarı olarak güzel olur tabi yönetim kulak verirse buna
Tugva vs bos bos etkinliklere katilip boy gosteriyorlar.bunlar aylardir ne yapiyorlar yaw
adamın argümanı da neymiş gs hücum hattında çok fazla bireyselliğe dönüyormuş. ulan bireysel parlamalar haricinde ligte hangi maçı takır takır oynayıp kazanabiliyoruz. osimhen oynadığı sürece her maç şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyoruz. geçen sene sane bi kaç maçta bireysel olarak esti maçı aldı. yorumları duyan da sanır ki prime barça gibi top oynuyoruz,takım oyununa uymayan adamlar takımı bozar vsbu twitterda takipçili yada tvye,youtube'a çıkıp leao gelmesin falan diyen,eleştirenlerin hepsi ya fbliler tarafından yada bizim yönetim tarafından fonlanıyor taraftarı yanlış yönlendirme için.Bir insanın çünkü hür iradesiyle leao istememe ihtimali yok bunlar algı yönetmeye çalışıyorlar tamamen
3 ten fazla atarlar villareal taş gibi takım hazırlık maçı kafasında oynamayıp agresif oynarlarsa sıkıntı çıkar bayaAkşam 3ten asagi yemeyiz