Transfer Nöbeti #8 | 2026 Yaz Arşiv

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beklenenden biraz aza osimhen gider icardide dönmek ister bizde para harcamamak için icardiyi 1.forvet olarak geri alırız lang ve boey de gelir kapatırız transferi tam bizlik senaryo olur

Driplingci kanat düşmanlıgın güldürüyor :asd: sane , zaha , gelirse leao bir tane bu profil sevmiyormusun la
zaha dümdüz çöp, sane beklentinin altında kaldı, sınır olmasa ve uygun maliyet olsa leao isterdim bi düşmanlığım yok

bunlardan bağımsız oyun kurucu kanat şu an ihtiyacımız bence

Osi
Bay-Batrakov-Sane

Göreceğiz bakalım neler olacak.

Bana göre Lesley'de Batrakov'da doğru hamleler, genç ve başarıya aç; kendini kanıtlamak isteyen gençlerin iskelete eklenmesi gerekiyor idi, risk var evet ama tutarsa da çok önemli işler olacak.

Osi
Bay-Batrakov-Sane

Bana göre Lesley'de Batrakov'da doğru hamleler, genç ve başarıya aç; kendini kanıtlamak isteyen gençlerin iskelete eklenmesi gerekiyor idi, risk var evet ama tutarsa da çok önemli işler olacak.

lesley değil de batrakov ii hamle (olur ise)

kardeş kanatta her topu ezen adam topu her aldığında 50 cm yanında 2 tane rakip orta saha bittiğinde ne yapacak

öyle kolay değil ortada oynamak
20 asist falan yapar. Yunus oynadı dayı Yunusun oynadığını Sane niye oynamıyor :d

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lesley değil de batrakov ii hamle (olur ise)
Onu da göreceğiz 22 yaşında henüz, genç oyuncuların gelip top performans göstermesini hemen beklememek gerekiyor, zira öyle gençler direkt top 5 yapıyor

Lesley tam ihtiyacımız olan bir profili tanımlıyor, bakalım takip edeceğiz

Osi
Bay-Batrakov-Sane

Sükunet içerikli postlardan kaçınalım. Vakit Dursun'u yeme vaktidir adaş.

Yani bisey demiyim diyom da herifin ayaginda 5 saniye kalmadi top. Dkda da hic begenmemistim

singo - sançez - veiga - jacobs

sara - batrakov - toreira

sane - osimhen - noa lang

şeklinde şampiyon oluruz
kura şansı olursa cl'de ilk 24'e bile kalınması mümkün
En son saplıcam oku tendonuna heeee

Bu nasıl orta saha lennn

Bu orta saha ile bırak cl'de 24.lüğü

Ligde ilk 4'e giremezsin

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt