Ferhat Ayhan
Kırmızı Üye
- 2 Haziran 2015
- 1.481
- 641
- 983
Batrakov bitti yalanını yollamışlar kolpacı muhabirlere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaha dümdüz çöp, sane beklentinin altında kaldı, sınır olmasa ve uygun maliyet olsa leao isterdim bi düşmanlığım yokDriplingci kanat düşmanlıgın güldürüyorsane , zaha , gelirse leao bir tane bu profil sevmiyormusun la
Osi
Bay-Batrakov-Sane
Göreceğiz bakalım neler olacak.
Bana göre Lesley'de Batrakov'da doğru hamleler, genç ve başarıya aç; kendini kanıtlamak isteyen gençlerin iskelete eklenmesi gerekiyor idi, risk var evet ama tutarsa da çok önemli işler olacak.
20 asist falan yapar. Yunus oynadı dayı Yunusun oynadığını Sane niye oynamıyor :dkardeş kanatta her topu ezen adam topu her aldığında 50 cm yanında 2 tane rakip orta saha bittiğinde ne yapacak
öyle kolay değil ortada oynamak
Lisansi cikmazsa farkediyor mu?''Nelsson u gönderemediğimiz için Leao için kontenjan açamıyoruz. Bu yüzden transfer beklemede'' kolpasını ne zaman sıkacaklar bakalım
Doğrudur bence bitek Batrakov alabilir bunlar vizyon yerlerdeBatrakov bitti yalanını yollamışlar kolpacı muhabirlere
Onu da göreceğiz 22 yaşında henüz, genç oyuncuların gelip top performans göstermesini hemen beklememek gerekiyor, zira öyle gençler direkt top 5 yapıyorlesley değil de batrakov ii hamle (olur ise)
Osi
Bay-Batrakov-Sane
Göreceğiz bakalım neler olacak.
Bana göre Lesley'de Batrakov'da doğru hamleler, genç ve başarıya aç; kendini kanıtlamak isteyen gençlerin iskelete eklenmesi gerekiyor idi, risk var evet ama tutarsa da çok önemli işler olacak.
Yunus daha zor top kaybeden ve oyun kurucu profilli bir oyuncu çünkü saneye göre20 asist falan yapar. Yunus oynadı dayı Yunusun oynadığını Sane niye oynamıyor :d
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En son saplıcam oku tendonuna heeeesingo - sançez - veiga - jacobs
sara - batrakov - toreira
sane - osimhen - noa lang
şeklinde şampiyon oluruz
kura şansı olursa cl'de ilk 24'e bile kalınması mümkün