Transfer Nöbeti #8

Başımızdaki adamı hiç tanımamışsın belli. Ah Erden Ah, yatacak yerin yok, bunu başımıza bela edip gittin. Hem yönetimine girerken seçim almasını hem de 3-4 yıl şampiyon olacak bir takım kurup buna verip gittin. Kendini de bizi de yaktın. Değdimi, hapse girmene, giden arsalara, bu çapsızların bizi düşürdüğü duruma.
Yok cok iyi taniyorum. Tak banimi Dursun yuzunden yedim! Retorik soru/yorumdu 😂

Dün maçta yönetime tepki gösterilmesini beklerken tribünde herkes videolar, fotoğraflar çekmeye çalışıyordu.

Sosyal medya ise yönetimin mevcut hamleleri için komik paylaşımlar yapan ve etkileşim almaya çalışanlar ile dolu.

Maalesef eski tepkimizi gösteremiyoruz. Adamlar at koşturuyor ama yangın yapamıyoruz. Başarısızlık geldikten sonra sorunlar ancak çözülecek gibi gözüküyor. Önden müdahale şansımız olmayacak ve başarısızlık kaçınılmaz son gibi gözüküyor maalesef.

Bunlar bitik Günay dayı için Jankat'ı da kaybedecekler. Çocuk parlıyor resmen.

Jankat Günay'dan çok önde. Kazımcan Eren'den önde. Nhaga Kaan'dan İlkay'dan hatta bence Torreira'dan önde. Transfer yapmıyoruz bari elimizdeki değerleri öne çıkaralım.

Başkan hayal aleminde yaşıyor. Futboldan pek anladığını da düşünmüyorum. Yanına doldurduğu serdar ali zihniyetli herifler tarafından iyice zehirlenmiş. Allah Okan Buruk'a, Osimhen ve Uğurcan gibi kilit oyunculara zeval vermesin. Yoksa bu sezon işimiz iş belli ki.

Hanımla pazarda" kiralık zorunlu satın alma" tekliflerimizin hepsi reddedildi. Bizde Galatasaray'da yönetici olmak istiyoruz.

Sadece 1 kişiye bonservis verecekler işte ya

Geri kalanların hepsine kiralık girecekler

Asıl soru bakalım kime gidecek bonservis

Anadolu takımları deli gibi yerli kaleci arıyo Günay'ı havada kaparlar. Hem avrupa için yabancı kontenjanı da açılmış olur. Bari şu tip ufak tefek hamleleri becerin yaw

Villareal maçına bir adam indirip gaz alma maksat- böyle hissetiriyor hareketler.

Bunlar ancak ismael bouzid yada almaquer falan alabilirler!!

Bjk'nin transfer yapacak parası oluyor da, 4 sene şampiyon olup 3 defa şl ye katılan, gelir rekorları kıran kulüpte nasıl transfer için para olmuyor. Asıl soru bu
Bjk olmayan parasıyla geleceğini satarak transfer yapiyor. Dursun en azından onu yapmiyor, paramiz yok kiralik miralik gecistirelim diyor.

Geri
Üst Alt