- 4 Ağustos 2009
- 90.985
- 72.372
- 5.358
Leao fenere s..... çektiyse dursun tek biz kaldik diyip milana meşhur 2+18ini teklif edecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim varsa hepsine bir kiralama teklifi yapıyoruz sanırım. Hangisi kabul ederse...
oynatmayı dener ama beceremez.Iṣin komigi okan hicbirini oynatmayacak![]()
Bağımlılık... Ben bağımlılıklarımdan kurtulamıyorum be yazık kiŞuraya bak kaç yaşında adamlarız, çoluğumuz çocuğumuz var,sabah akşam transfer bekliyoruz. Bir yerde bir yanlışlık var ama çözemedim.
Forvet alacağız diyorlar zaten...Neden Sezon içinde ı
Osimhenin sakatlanması durumunda neler olabileceğini düşünmüyor. Tek forvet ile bu çark dönmezzz
Fellik fellik forvet de bakıyoruz spam klasörünü bir kontrol etNeden Sezon içinde ı
Osimhenin sakatlanması durumunda neler olabileceğini düşünmüyor. Tek forvet ile bu çark dönmezzz
Osi nin gitmesine dair haberler mi cikti ?Şu Leao'yu bitirin artık da osimheni de bi rahatlatın, adam takımın durumundan rahatsız gitme iddiaları boş değil
Leao transferi üst düzey rekabet iddiamızın devam ettiğini hem osimhene hem taraftara hem düşmanlarımıza yeniden hatırlatacak
Bizim için sıradan bir transferden daha fazlası, fazla naz aşık usandırır derhal takıma katılmalı
Beraldo mu Zeze mi? Beraldo bana stoper için yumuşak bir oyuncu gibi geliyor sanki. Lakin Beraldo'nun da aynı zamanda ayakları çok iyi o konuda da tam büyük takım stoperi.
adam haklı beylerŞuraya bak kaç yaşında adamlarız, çoluğumuz çocuğumuz var,sabah akşam transfer bekliyoruz. Bir yerde bir yanlışlık var ama çözemedim.