Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.343
- 23.869
- 2.393
fenerli olduğunu ele vermiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fenerli olduğunu ele vermiş
Bu takım bu sözde pres ve sahaya yerleşimiyle 10 numaralı oyun oynayamaz. Bu takım Reijnders'i de alıp çift 8'e + 6'ya dönmeli.Renato,yusuf ve kazimcan için sevincliyim
Saranin formda olması da iyi.gitse de gitmese de hücumda maşallahı var.
Leao ve rjienders (10 numara ) al artık
Sallaiyi dehle
2i tarafta yetersiz gs seviyesinde olmayan biri.Hocayı taşıyan transferler oyuncular olmayınca defolar artıyor tabiki.Bende dahil herkes yönetime sallıyor ama ilk sallanacak işim Olan Buruk, bu takımın hali ne istek problemi ne, Torreira Sane vs bu haldeyken niye oynatıyorsun, takımın saha dizilişi berbat, rakip sadece doğru yerleşti ekstra hiçbir şey yapmadı, prese başlıyor Yunus yada Osimhen başka kimsenin alakası yok, bireysel takılıyorlar, kardeşim Yeni mi tanışıyorsunuz ? Kaç yıldır beraber oynayanlar sanki toplama takım gibi takılıyor, her şey Okana yazar, yönetimi transfer konusunda eleştiriyorum evette eldeki isimlerle bu kadar kötü dağınık isteksiz oynanmaz hoca...
Yeni sportif direktörümüz Sara'yı taktim ediyorum.
Şöyle 7 m euro paramız varsa yarın alırız.Beğenilmeyen Adil bile şu kadroda oynar valla. Gerçeğe dönelim.. eldeki oyuncular çürüyor.
Okan kesinlikle dursundan önce gidecek