Transfer Nöbeti #8

Konuşmanın neticesinde transfer falan yapamayacağımızdan iyice emin oldum.

Abdullah Kavukçu: "Ya şimdi bana isim sormayın ama sizde işinizi yapmaya çalışıyorsunuz sizin her açıkladığınız isim bize zarar veriyor eğer görüşmemiz varsa o bize zarar olarak geri dönüyor."

Ciddi ciddi bunlar önüne gelene şartlara bağlı satın alma opsiyonlu kiralık teklif edip duruyorlar isimden bağımsız :asd: Ne diyeyim ben size arkadaş, neyse benim nöbetim burada biter arkadaşlar. İyi akşamlar :hat:

Abdullah Kavukçu: "Menajerler Türkiye'yi çözmüş hemen haber sızdırıp bunlar mecburlar almaya diyip karşı tarafa kazandırtıyor."

Sadece futbolcular doymuş olsa yine bi şekil çözülür
Hoca da doymuş yönetimde
Kimse bişey yapmıyor
Endişelenen yok
11 imiz çok iyiymişte bilmem ne aynı laflar
Ya o çok iyi onbir geçen sene kaç maç birlikte oynamış düşünen yok
Osimhen ligde 34 maçın 12 sinde oynamamış
Ya bu sene de aynısı olursa
Bunu nasıl düşünmezler nasıl hazırlığını yapmazlar
Malesef ne hoca takımı geliştirecek bişey yapıyor ne Yönetim tembellikten kıçını kaldırıyor
Bahane de hazır
Yabancı sayısı
U-23 kontenjanını niye biz olmasa da olur görüyoruz. Neden orayı sadece ya tutarsa diye adamlarla dolduruyoruz. 23 yaş altı kaliteli topçu mu yok piyasada. Bence asıl yatırımı oraya yapmalıyız.
Ama bunlar kulaklarının üstüne yatmayı tercih ettiler.
Unuttukları bişey var
Geldiklerinde ligi 13.bitirniş takımı nasıl birden şampiyon yaptıysalar şimdi de birden şampiyon takım ligi 13. bitirebilir.
Bunu öngörmediklerini sanmıyorum
Sadece umursamıyorlar
Herkes patlayana kadar da böyle gidecek sanırım

Abdullah Kavukçu: "Başkanımız divanda açıkladı bizim paramızda var limitimizde var biz başka kulüpler gibi limitleri aşarak harcamıyoruz."

Kavukçu'nun açıklamaları bu ateşi daha çok harlar. Koca Galatasaray yönetiminde öngörülü bir Allah'ın kulu yok mu yahu? Ulan bu kadro doyuma ulaştı artık doyuma, bazı yüzler eskidi bu sezon değişim yılı olmalıydı ama hâlâ Eylül'e kadar zamanımız var diyorlar.

Kavukcu boş yapiyor

Bunlar harbiden bruno fernandesi bekleyecek ayvayı yedik

Bunlar anca lesley gibi kazık sokmayı bilirler. Gelecek oyuncularda bu seviyede olacak yapamayacaklar transfer

Abdullah Kavukçu: "Projelerimiz bittiği zaman çok ciddi gelirlerin olacağı bir kulübüz."

Abdullah Kavukçu: "Galatasaray'ın parasını harcıyoruz kendi cebimizden harcamıyoruz o yüzden her bir kuruşa dikkat ediyoruz."

Bu hafta bir kişiyi getireceğim bile diyemiyorsanız kimseyle görüşme bile yapmıyorsunuzdur.. yazık be size

Abdullah Kavukçu: "Biz bugün konuşmuyoruz bugün konuşmuyoruz. Fenerbahçe giriyor, başkası farklı şekilde giriyor ve biz o rekabetlere girmiyoruz biz Galatasarayız."

Geri
Üst Alt