Transfer Nöbeti #8

Bugünkü maçta gördüklerim Apo bitmiş. Umalım da lemina sağlam olsun. Takıma star bir 10 numara lazım. Bloklar arası boşluk acayip çoktu. Sara olmasa biz bağlantıyı sağlayacak adam yok. Bu sene de lemina Sara toreria izleyeceğiz öyle görünüyor. Nhaga ugucuvucudan on gömlek daha iyi topçu. Nhagaya şans verilmeli
Apo fiziğinden dolayı her sene kötü başlar, form tutması uzun zaman alır; 5. haftada falan normal formuna döner. Geçen sene de aynı yorumlar vardı, ondan önce de.

Everton olsam yarin Baris icin 5 milyon kira + 35 macta ilk 11'de hrsa 40 milyon opsiyonluk teklif yapip, Kavukcuys aciklamasini yüzüne vururdum

Abdullah Kavukçu: "Başkanımın haberi olmadan hiçbir teklifi yapmıyorum bunları başkanımın liderliğinde yapıyorum."

Abdullah Kavukçu: "UEFA'dan ceza yiyecekmiş gibi yapmıyoruz hesabımızı kitabımızı yaparak ilerliyoruz. İnşallah bu sene şampiyon olacağız."

Yönetim gerçeklikten uzak hayal dünyasında yaşıyor 5. Şampiyonluğu göz göre göre kaçırır bunlar...

Abdullah Kavukçu: "Sen istiyorsun diye yarın transfer geldiğinde farklı rakam oluyor bizim her bölgemizde 10'ar tane futbolcu var 1 kişiye muhtaç değiliz."

Abdullah Kavukçu: "Dünya kupasını bahane etmiyoruz bugün Sanchez bile yeni geldi başka futbolcularda kulüplerine yeni gitti."

Icardi’yi Osimhen’i kiralık getirip ertesi sezon aldılar diye hep öyle olacak zanneden parlak zekalar yönetiyor kulübü. Uğurcan’ı da kiralık alsaydın ya lan o zaman neden 35 milyon gömdün?

Abdullah Kavukçu: "Bu süreçler birkaç gün içinde netletmiş olacak bunun yüzünden de uzadı."

Yabancı kuralı diyorlar hala. 10 tane hakkın var. Kadrodaki yabancıların yarısı gereksiz. Niye ısrarla göndermiyorsunuz kontenjan için? İlla Singo, Torreira kalmalı diye madde mi koydu Tff?

Konuştukça iyice karamsarlastim. Bunlar duzgun hickimseyi alamazlar. Sezon bitti onumuze bakalim.

4 yıldır kazanan futbolcular = 4 yaş yaşlanmış futbolcular. Mükemmel beyinler yönetiyor bizi. Hala sahip çıkalım diyor. Ulan adam zamanı gelince altyapısından yetişen Raul'a acımadı gönderdi neye sahip çıkıyorsun sen?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdullah Kavukçu: "Singo'ya kaç para teklif var, Sanchez'e kaç para teklif var bizde kadromuzu bozmadan iskeleti korumak için çabalıyoruz."

hocaya da yeri gelir eleştirimi yaparım ama şimdilik hocalık değil bu durum

bu takım hem sayısal hem de niteliksel olarak erimiş ve miadını doldurmuş ve büyük değişim lazım

ha hoca bunu görmüyorsa onu bilemem artık
İhtiyaçlar çoktandır belli; ya hiçbir çalışma yapmayıp, yahut 30+ bonservis, çift hane maaşlı adam isteyen hocanın hiç mi kabahati yok yani? 2-3 adet 10-15 bonservis, 3-5 milyon maaşlı adam Haziran ayında bitirilse, kadro böylesine yetersiz görüntü vermez, dolayısıyla yangın filan da yapılmazdı. İstiyorsan çilek-fırsat kovalardın yine...Bak bedava adam demiyorum; 10-15 bonservis, 3-5 maaşla ne adamlar bulunur, bulan buluyor nitekim...

Geri
Üst Alt