Transfer Nöbeti #8

Ayriyetten pres oyunu oynayacaksak ligde çift 8 oynayabiliriz keşke Reijnders Batrakov Leao olsa

Uğurcan
Singo Davinson Zeze Jakobs
Sara Reijnders
Sane Batrakov Leao
Osimhen

İç saha maçlarında bol gollü galiybiyetler gelir deplasman ve Avrupa maçlarında duruma göre Lemina orta sahaya geçer sara ve ya Batrakov yedek
Saranın ilk 11 olduğu heleki reijnders tarzı adamla olduğu takımdan hiçbir halt olmaz.
Reijnders gibi adamı bile çöp yapar bu kurgu.
O bölgeye daha çok 6 oynayan adam lazım.
Ama işte kesleyi alınca elin kolun bağlanıyor..

Lesley olmadı diyelim kimi alabilirdik u23 olarak orta sahaya?
Hocam peki Lesley uğruna Ngaha'dan çıkılma durumu yaşanırsa ne olacak? Ngaha en az 2-3 gömlek daha iyi ve top ayağına yakışıyor. Boyu kısa diye mi Lesley önplanda. +4 kuralındaki son kalan 1 Lesley için mi Ngaha için mi kullanılmalı örneğin

Messinin takıma dönmesini falan kurcalamayı bırakalım. Adamların zaten ligi devam ediyor. Seninle aynı dönemde top oynamıyorlar. Daha bizim milli takımdakiler 1-1.5 hafta önce geldiler Davinson onlardan 2 hafta sonra elendi zaten. Eldeki doğru düzgün birkaç topçudan birisini de hedefe almayı bırakalım.

Hocam peki Lesley uğruna Ngaha'dan çıkılma durumu yaşanırsa ne olacak? Ngaha en az 2-3 gömlek daha iyi ve top ayağına yakışıyor. Boyu kısa diye mi Lesley önplanda. +4 kuralındaki son kalan 1 Lesley için mi Ngaha için mi kullanılmalı örneğin
2-3 gömlek iyiyi zaman gösterecek.

Lesley gelmeden önce uzun bacaklı Fransızların olmamış hali ve asla 6 numara değil demiştim ama bu kadar kötü bir oyuncu olduğunu da sanmıyorum.

Nhaga onun yaşına geldiğinde ne olur bilemeyiz ama şu an Nhaga daha iyi diyemeyiz, sezon başlamadan böyle yorumlar yapmak zor.

Geçen sezonun ikinci yarısında net şekilde orta saha ihtiyacı varken Kaan’a Nhaga’dan daha fazla süre veriyordu zaten Okan Buruk, bu sene de fazla oynatacağını sanmıyorum, oyuncuların defolarını kapatmadığı ortada zaten.

boring-ess9cvs6wdfah8v3.gif

Galatasaray, Bundesliga'dan U23 statüsünde bir santrfor ve bir savunma oyuncusu için temaslarını sürdürüyor. (Erdem Açıkgöz)

Lemina dün yoktu. Neden?

Teknik becerisi yüksek Latin kökenli oyuncular alınmalı

Geri
Üst Alt