Transfer Nöbeti #8

lesli dikine gidiyordu dün kaç kere dikine gitti.. hadi sahada duracağı yeri bilmiyor da öğrenir diyelim.. yanından transit adam geçiyor o nasıl olacak.. 43 dakika adam karşısında topu oyalıyor sonra da rahatça geçip gidiyor senin o adamı ceza sahanın o bölgesinde yemen lazım o fizikle ama hamleleri çok ağır. onun işi zor.. boşuna beklemeyin derim.. niyaga fena değil ama birz güç problemi var topla ilişkiisi iyi özgüveni fena değil.. 5 maç üst üste oynasın görelim bakalım ne edecek.. onun ötesinde bizim can uzun, ahmet kaplan, yusuf akçicek veya muadili kim var rahatça alabiliyor olmamız lazım şimdiye kadar en büyük takım olacan hem de 4 yıl şamp olacan ekmeğini yiyemeyeceksin.. güya yerliye yatırım yapacaktık.. lemina-torreira-sara-ukucuku-naga bu ortasaha ile çok zor.. zaten doymuş asıl dediklerimiz yaş almış performansları düşüyor düşecek.. net bir orta saha alınmalıydı birinden çıkılıp.. yedek rotasyon falan değil.. bir adet 10. bir adet açık. bir adet te osimhen arkası hatta biri de yerli iki adet olmalı idi.. stopere de singo düşünüyorsa ciddi risk olur.. bir sağlam stoperde şart..

mourinho , Trenti kadroda düşünmüyormuş

Az futbol aklı olsa klupte, gider TAA çekerdi

sallai veya singo yu gönderir hatta ikisini birden gönderirim ben olsam ,
10 milyon maaş sağbeke bağlayalım o zaman ki singo ve sallai kadar katkı vereceği de meçhul bizim oyuna uygunluğu meçhul

Batrakov ve zezeye videolardan baktım tabiki kesin hüküm verilmez.
Ama çok büyük soru işaretli oyuncular.Çok beğendiğimi söyleyemem.Özellikle Konuşulan bonservislere göre..
Başımızda çok büyük beceriksizler var.Ve koca klüpde kimse dur demiyor bu vasıfsızlara..

Ünal Aysal zamanında çok yanlış yollara saptın ego savaşı başlattın yanlış adamlara yöneldin yoksa tam gsmize yakışacak başkan profiliydin nereden bulaştın bu yollara da dursunlara mahkum kaldık

Normalde bu tarz şeylere asla inanmam fakat cidden şampiyonluğu satmışlar. Başka türlü yaşanan şeyleri açıklamak mümkün değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kazıklanmaksa kazıklanmak git bruno fernandes'e falan göm parayı birader bu iş böyle olmayacak artık noname isimlerden dellendim 3 sene sonra isterse ballondor alsın umrumda değil net adam istiyorum yıldız istiyorum arsızlık şımarıklıksa şımarıklık futbol iyi topçularla oynanır bu ülkede ne scout31 işi ne sistem takımı olmak iş yapmaz da sabrımız da yok bu seneyi de atlatalım seneye 16 yaşındaki çocuklara gömün parayı gerekirse yeter delirecem

Dursun Özbek istediği oyuncuları liste halinde başkan Okan Buruk'a sunmuş sanırım. Dursun hoca takımı hangi dizilişle oynatmayı düşünüyor acaba?

Núñez bize yedek forvet olarak gelse muhtemelen taraftardan meydan dayağı yer ama jimnastikçilerin çok çok üstünde bir futbolcu, gelirse onlara katkı verir. Normal şartlarda ligin alt sıra takımlarının güçlenmesi beni memnun eder. Şampiyonluk yarışında esas fark orada belli oluyordu. Washington Generals gibi kurgulanmış takımları zaten iyi takımlar içeride dışarıda yeniyor ama bu sene tepeden gelen baskılar ve hakem eyyamları ile beraber bizim kadromuzun vermediği güven alt sıra takımlarına puan kaybedeceğimiz hissini artırıyor.

3-5 gune frankfurtta Can Uzun transfer gorusmeleri

Lesley olmadı diyelim kimi alabilirdik u23 olarak orta sahaya?
Reis onuda başımızdakiler düşünecek..
Başımızda milyonlar kazanan teknik adam ,scout tayfa falan bulacak.
Ama hepsini geçtim tarz olarak hadi gene lesley kalitesinde olsun tam bir altı alınsa bu kadar sıkıntı çıkmazdı.Gittiler takımda orta sahalarla aynı tarz eldekilerdenn fazlalığı olmayan adamı aldılar.

Geri
Üst Alt