Transfer Nöbeti #8

Hergün yeni bi bebe adı düşüyor şimdi de bunu diyorlar 👇

SmartSelect_20260803_124828_Samsung Browser.webp

Batşuayinin anagramı Bitşiabu hayırlı olsun

Reis onuda başımızdakiler düşünecek..
Başımızda milyonlar kazanan teknik adam ,scout tayfa falan bulacak.
Ama hepsini geçtim tarz olarak hadi gene lesley kalitesinde olsun tam bir altı alınsa bu kadar sıkıntı çıkmazdı.Gittiler takımda orta sahalarla aynı tarz eldekilerdenn fazlalığı olmayan adamı aldılar.
Bence de 6 no gerekiyordu Lemina ile rekabete girsin, istikrarlı olursa kessin diye zaten Lesley gelmeden önce o yüzden 6 değil demiştim.

Lesley ile ilgili çok erken karar veriyorsunuz bence. Adam en iyi altyapılardan biri olan Rennes çıkışlı. Ve Premier Lig'de geçen sezon 35 maç oynamış. Sahada duracağı yeri bilmiyor, koşamıyor, alan kapatamıyor olayı bence kendisiyle alakalı değil, kendisine verilen görevle alakalı. Belki de alışma sürecinde kendisine 2-3 hafta daha verilmeli.

Ben Lemina ile bu rotasyona tav olurum. Can Uzun sol kanadı yedekler. Mario Lemina stoperi yedekler. Batrakov'u alabileceksen farklı şeyler de konuşulur tabii ki.

Ekli dosyalar

• Screenshot 2026-08-03 at 12.55.48 PM.webp
    Screenshot 2026-08-03 at 12.55.48 PM.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 8
En guzel transfer haberi Lesley kiralik sozlesmesi feshi olur. Nhaga ona gore daha sorumluluk alarak oynuyor. Onun yuzunden Nhaga kiralanacak.

bence en endişe verici şey hem hocanın hem yönetimin çoğunluğu yedek 3-4 oyuncu ile sorun kalmayacağını düşünmeleri

bu takım osimhen ve barışın yokluğunda riekerink takımı esintisi veriyor

bıkkınlık tükenmişlik çok bariz

dursun sende utanma yok, stadı boş görünce tutuşmuşsun, ben hesap vermem diyordun alelacele konuşmuşsun

Geri
Üst Alt