Transfer Nöbeti #8

Lesley de rennes çıkışlı... umarım boş topçu değildir...
Lesley sistem takiminda iyi parca olabilir. Ama bizim sigir pressinde olmaz onu anladik. Bize hizli hatketli topcular lazim rejinders videolardan anladigim o tip topcu

Mesela nhaga cokmu iyi? Degil belki ama lesleyden iyi gözukuyor neden? Hareketli topcu

Zeze 190 boyunda, videolarini izlemedim ama kagni ise bize uymaz mesela

Bayern Münih Sportif Direktörü Max Eberl: "João Palhinha, Bryan Zaragoza ve Sacha Boey ile yollarımızı ayırmak istiyoruz. Burada kalmaları halinde forma şansı bulmaları çok zor olacak."

Batrakov gelecek gibi

10 noya net bir oyuncu gelmeli, Batrakov‘un ne verecegi belli degil

Bana bir Morutan vibe veriyor biraz

sallai singo ikilisi fazlalık vallaha bu ikisini elden çıkartalım toplasan ikisini bir tane sağ bek yapmıyor

Borç yalan ne borcu ya

Sizden başka bana yılda 5 verecek malı nereden bulurum diyordur
Sen git maaṣ iṣini hallederiz diyebiliriz

El mecbur satmak istiyorsak maaṣin yarisini biz ödemeliyiz en az 2 sene boyunca bu da 5m eder. Sat 30a 25e satmiṣ olsursun, zararin neresinden dönsen kar diye bakacaz

Sürekli menajer önerisi isimler damlayıp duruyor. Bi arabistan, bi Almanya. Bu kadar şansa ilerleyen bir hengamede taraftar nasıl endişe etmesin.

30 mac 1200 dk 1 gol 1 asist Mora ile anilmamiz bile korkunc :D tam bunlarin yapacagi transfer Allah korusun yani
2 sene once boyleydi, yok sunun veliahtiydi vs. bombos savlar

1785753903968.webp

Can kiralanmazsa altyapıdan yetişen oyuncu statüsüne geçebilir. Bizim kendimize ait bir B takımımız olsa ve bu takım 1. Lig'de mücadele etse, bu süreyi A Takım antrenmanlarına çıkarak ve alt ligde tecrübe kazanarak geçirebilirdi. Şimdi kalıp bu statüyü kaybetmemek ile gidip tecrübe kazanması arasında tercih yapmamız gerekiyor.

Ben biraz gidem de sikils videolari izleyem.

Ayni Okan hocam gibi.

Geri
Üst Alt