Transfer Nöbeti #8

Şöyle bir durum var; Can ve Batrakov' un isimleri bizimle hiç geçmemiş olsa, şimdi burun kıvıranların çoğu onları işaret edip veryansın ederlerdi...Batrakov' u beğendim ben; zeki, teknik, enerjik, kıvrak, hırslı, oyunun hep içinde olan biri gördüğüm kadarıyla. Skor değilse de oyunu yükseltmek, atak sürekliliğini sağlamak konusunda da Can' dan fazlasını vaat ediyor.

Kadroda Torreira, Nhaga, Yunus hatta Sara olduğu için ufak tefek olması soru işareti teşkil ediyor ama mevcut özellikleri ve ofansif konumu itibariyle göz ardı edilebilecek bir husus.

Benim duyduğum bu yıl Barış'ın gitmek için diretmediği ama Premier Lig'e gitmek istediği yönünde. Gidemezse de diretmiyor yani ,çünkü maaşına zam aldı. Onun dışında bahsettiği şey ,Barışı çöp ilan edip Leao'yu isteyen çok fazla taraftar var,onlara yönelik konuşuyor. Sosyal medyada ben de görüyorum. Lesley iyi görüntü vermiyor ,8 yok, 10 yok ve Barış'ı yeteneksiz diye gönderip Leao ile level atlayacağını düşünen taraftara ben de kızıyorum. Futbolu konsol oyunu sanıyorlar

Rusya’dan oyuncu almak zor adamlar yerini dolduramayız diye satmıyorlar psg de muhtemelen böyle bir sebepten kaldı iş

Osimhenin satılma ihtimali yok ingilizler zemin ağrıyor kendilerince satılsadq 120 nin altına gitme ihtimali yok geçiniz

Lesley sistem takiminda iyi parca olabilir. Ama bizim sigir pressinde olmaz onu anladik. Bize hizli hatketli topcular lazim rejinders videolardan anladigim o tip topcu

Mesela nhaga cokmu iyi? Degil belki ama lesleyden iyi gözukuyor neden? Hareketli topcu

Zeze 190 boyunda, videolarini izlemedim ama kagni ise bize uymaz mesela
Sabah aynı şeyleri yazdım zeze dışında... onu hiç bilmiyorum

Adımın SADULLAH KABUCUGVU olmasını talep ediyorum.

Osimhen meselesini diillendirmenin bir anlamı yok kaşıdıkça olmayacak şeyler olur herif gayet mutlu burada

o allahın belası sildiği entrylerden bahsetsin yavşakoğlu yavşak

Yonetimde 2 baslilik var diyor 2 grup devamli birbirini sabote ediyormus.. O yuzden duyumcular devamli patliyormus kendi aciklamasi bu ..
Ulan madem boyle birsey hala ne diye Zeze transfer olmak uzere diye iddali bir enry giriyorsun.. Agir patladim deyip cekil iste kenara her sefer ben duyumcu degilim yazip da paso isim ufurene milletin ne demesini bekliyor bu kerkenez

Geri
Üst Alt