Transfer Nöbeti #8

her hazırlık macında bir isim attılar piyasaya
hepsi kolpa çıktı

Bi süpriz olsada Reijnders brunodan biri ve leaoyu çözsek

Bu arada gazeteciler Sami Yen'e haber verilmemesi için baskı yapıyorlarmış

Benim duyduğum bu yıl Barış'ın gitmek için diretmediği ama Premier Lig'e gitmek istediği yönünde. Gidemezse de diretmiyor yani ,çünkü maaşına zam aldı. Onun dışında bahsettiği şey ,Barışı çöp ilan edip Leao'yu isteyen çok fazla taraftar var,onlara yönelik konuşuyor. Sosyal medyada ben de görüyorum. Lesley iyi görüntü vermiyor ,8 yok, 10 yok ve Barış'ı yeteneksiz diye gönderip Leao ile level atlayacağını düşünen taraftara ben de kızıyorum. Futbolu konsol oyunu sanıyorlar
Alakayı anlamadım transferleri barışı beğenmeyen leao isteyen adamlar mı yapıyor? Barışın olduğu takımın hocası leao in Barış out mu diyor hayır. Üç beş Twitter troll ergenine karşı yangın yapmanın manası yok.

Takımın başkanı yalvarmadı mı Barış gitmesin diye babasına

Okan bir kere barışa tavır aldı mı hayır.

Alakaya maydanoz boş yangın ve gürültü yapıyor.

İşin sonunda Kevin De Bruyne 15 milyon maaşla kitleyecekler bize. Beşiktaşın becerdigini beceremeyen bir yönetim olsam, gider köprüden atlardım

Çöp, leş, oyuncu önerecek menajerlere kaldık artık, yapacak birşey yok bu ay bütün ligler başlıyor maalesef

Hala kahvekonyak falan mı takip ediyorsunuz ya, kesin bitti, bitecek yazmış sonra kulüpte durum şöyle böyle diye dönüyor, bilmiyor musun kulüpte durumun baştan beri öyle olduğunu.

Birşey olursa yabancı basında çıkar, ülke içi hiçbir kaynağı takip etmeye gerek yok.

Monaco ve Napoli'den sekenleri ancak alabilir bunlar.

Başka takımdan oyuncu alamazlar.

1 tane şaklaban aktör koskoca Galatasaray başkan ve yardımcısıyla t..şk gecıyor ve siz de bundan mutlu oluyorsunuz öyle mi?

Geri
Üst Alt