Transfer Nöbeti #8

Tottenham denilen şerefsiz kulüp 75 milyona anca orta bacağını alır. Satılmış muhabirlerle zemin yokluyorlar.

Alakayı anlamadım transferleri barışı beğenmeyen leao isteyen adamlar mı yapıyor? Barışın olduğu takımın hocası leao in Barış out mu diyor hayır. Üç beş Twitter troll ergenine karşı yangın yapmanın manası yok.

Takımın başkanı yalvarmadı mı Barış gitmesin diye babasına

Okan bir kere barışa tavır aldı mı hayır.

Alakaya maydanoz boş yangın ve gürültü yapıyor.
Üç beş troll ile ilgisi yok.Başından beri öncelikli ihtiyaçlar farklıyken, Barış satılıp Leao gelsin diyen ciddi bir taraftar grubu var ona yönelik cevap veriyor. Üç beş kişi değil bunlar

Öte yandan Uğur veya bir başkası kim olursa olsun aynı şey geçerli: Zaten müdavimi olduğun program var ,üstüne kafan estiğinde youtube yayını açıyorsun. Bu kadar yayını ben kendim yapsam ,kendi fikirlerimin önemli bir kısmını 1 hafta sonra dinleyip saçma bulurum. Ama sanki diğer yorumcular muhteşem yorum yapıyor da Uğur en saçmalayan adammış gibi algı tamamen taraftarın saplantısı. Kişiliğini tanımam etmem ,o konuda yorum yapmam. Ama sadece Futbol yorumlarına bakarsam tamamen zırva biri de değil. Daha çok kişisel antipatiye dayalı algı futbol yorumculuğuna boca ediliyor.

Biz var ya geçen devre arası Pape Gueyi'yi alsaydık bu kadar yangın yapılır mıydı emin değilim.

Artık kimsenin yemediği halde niye maç günü üzerine kolpasyon düzenliyorlar acaba daha komik duruma düşüyorlar

Zeze okuyunca aklıma Rodop ve Kadir‘in yaptığı Ajans 1905 yayini esnasinda „Zaza Galatasaray‘in gündeminde yok“ demelerinden 5 dakika sonra Zaha için yapılan KAP açıklaması geldi.

Geri
Üst Alt