- 23 Ocak 2019
- 25.366
- 33.051
- 2.273
Olmadı. Dün zaten maça gidip de tepki gösterecek bir taraftar grubu yoktu. Gurbetçiler, çoluk çocuk ailecek stada gelenler vardı genel olarak ki zaten bomboştu stad.Dün akşam çok sert tepki oldumu maçta?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmadı. Dün zaten maça gidip de tepki gösterecek bir taraftar grubu yoktu. Gurbetçiler, çoluk çocuk ailecek stada gelenler vardı genel olarak ki zaten bomboştu stad.Dün akşam çok sert tepki oldumu maçta?
Adam olsa helal ile haramı karıştırmazdı.Zeze bitmek üzeri diyor kendileri @kahvekonyak
fıkır fıkır olmuşlar yerlerinde duramıyorlarmışZeze transferinden de heyecanlanıyor musunuz Sayın Kavukçu?
Ṣimdi panik transferi zamani
Nooldu ya?Off offf heyecandan elim ayağım birbirine dolanıyor...
Dün kavukçu dedi ya başkan da ben de olan hoca da transferler için çok heyecanlanıyoruz diye... Ona gönderme yaptım... heyecan heyecan elim ayağım titriyor...Nooldu ya?
Nooldu ya?
Abdullah Kavukcu: "Transferlerimiz bittiği zaman ben de bir taraftar olarak mutlu olacağım çünkü çok heyecanlanıyorum, görüşmelerimizden heyecanlanıyorum! Hocamız da Başkanımız da heyecanlanıyor."
Üreme organinin baṣiniEe biz neyi aliyoruz o vakit?
Kiralik ve opsiyonlu mu?Üreme organinin baṣini
bana acilen Mora kolpası bul![]()
Kendine gel!