Transfer Nöbeti #8

Maşallah yine ortalık hayırlı haberden geçilmiyor.
Kiralık, opsiyonsuz kim gelirse artık! Neom'dan gelecek stoperde bir tek olumlu gelişme var o da zaten diğer kulüp bize teklif etmiş yabancı sınırı nedeniyle. Kendi becerebildiğiniz bir transfer değil. Ugocukvu'nun da opsiyonu kullanılmadan devre arasında gider gibi.

kahvekonyağı haber sık sadece birader ekşiye girdiğimizde farklı bişi okumayalım profilinde hadi

Hadi bruno fernandes musiala leao gibi fantastik adamlari bekledik diyelim yani bunu normal karsilariz ust seviye topcuyu ha dedim mi indiremezsin..
Agustos olmus 10 no haric yedek forvet yok- stoper yok- kanat alternatifi yok naptiniz kardesim 2 aydir ? Orta sahaya 1 topcu cekmissin onun da tutma ihtimali %20 falan hala utanmadan nasil taraftarimiz rahat olsun diyebiliyorsunuz ?

Üç beş troll ile ilgisi yok.Başından beri öncelikli ihtiyaçlar farklıyken, Barış satılıp Leao gelsin diyen ciddi bir taraftar grubu var ona yönelik cevap veriyor. Üç beş kişi değil bunlar

Öte yandan Uğur veya bir başkası kim olursa olsun aynı şey geçerli: Zaten müdavimi olduğun program var ,üstüne kafan estiğinde youtube yayını açıyorsun. Bu kadar yayını ben kendim yapsam ,kendi fikirlerimin önemli bir kısmını 1 hafta sonra dinleyip saçma bulurum. Ama sanki diğer yorumcular muhteşem yorum yapıyor da Uğur en saçmalayan adammış gibi algı tamamen taraftarın saplantısı. Kişiliğini tanımam etmem ,o konuda yorum yapmam. Ama sadece Futbol yorumlarına bakarsam tamamen zırva biri de değil. Daha çok kişisel antipatiye dayalı algı futbol yorumculuğuna boca ediliyor.
Öyle bir taraftar grubu yok, gitmek isteyen sürekli sıkıntı çıkaran gitsin diyen tayfa var. Mecburuiyetten leao gibi bir kanat almak gerekiyor çünkü kayıp büyük

üstelik Barış fizik ile oynayan bir adam 26 en geç 27 yaşında elden değeri en yüksek iken çıkarmak lazım

Dursun transfer döneminin sonuna doğru osimhen'i de satabilir. Dış basında çok haber çıkmaya başladı normal değil bu

Geri
Üst Alt