Transfer Nöbeti #8

bence Zeze, Ilenikhena, K.Meite gibi Arabistan'a gitmiş gencoları kovalamak mantıklı

Porto mesela böyle Veiga düşürdü bize ilaç olurdu

bu kadar kötü bir transfer dönemi hatırlayan varsa lütfen hatırlatsın son 20 30 sene baz alırsak

Leao mu Lang mi isinde kararsizim
maliyetlere bagli

Eger kus tasa carpar ve üstüne de Venus Uranusa girerse transfer yapacagiz arkadaslar.

Böyle laubali böyle iş bilmez böyle her şeyi ağırdan alıp çok potansiyelli bi kulübü bok gibi yöneten adamlara az bile yapıyor şahan

Çok uzun zamandır böyle şeyler yazmam ama maalesef bu yönetim hiçbir şey yapmaz arkadaşlar.. Selamlar

İşin sonunda Kevin De Bruyne 15 milyon maaşla kitleyecekler bize. Beşiktaşın becerdigini beceremeyen bir yönetim olsam, gider köprüden atlardım
Evet bakma bjk çapsız bir klüp.Yoksa gayet bizden daha nitelikli yöneticiler çıkarıyırlor.Fbde öyle.
Galatasaraya transfer yapmakla fbjkye transfer yapmak bir değil..Galatasarayı şampiyon yapmakla fbjkyi şampiyon yapmakta bir değil..Bu avantaja rağmen reziller başımızdakiler.
Başımızdakilerden ziyade bu genel kuruldaki liseci zihniyetin yatacak yeri yok.Nitelikli gerçek Galatasaraylı yönetici zor geliyor geldiği zamanda başını yiyor bu zihniyet.

Kendilerini köprüden atmak için De bruyneyi almalarına herek yok.Şu an köprüden aşağıya atılacak vaziyetteler zaten.

kamp dönemine iki tane sağlam adam alsan imkanlarınla çok daha farklı şeyler konuşulurdu.. brahim diaz veya muadili ile leao ya da muadili reijnders ya da muadili şu an işine bakıyordun kimse de bu kadar şikayet etmezdi. lang gitmiş icardi gitmiş asprilla gitmiş gelen yok 11 e.. tüm transferleri kelepir alırımı bir sen biliyorsun..

Geri
Üst Alt