Transfer Nöbeti #8

Dursun ve şürekasından kurtulmadığımız sürece futbola olan ilgimi ve beklentilerimi durduruyorum.

Paramiz var ama her önüne gelene kiralama teklifi yapiyoruz

Yazik

Şu scout ekibine niye sinirliyim biliyor musunuz..
Koskoca Galatasaray'ın tek sol stoper opsiyonu Arabistan liginde elden çıkartılmak istenen bir oyuncu olabilir mi arkadaş ya Galatasaray'ı kimlere mecbur bıraktınız yazık yani. Her mevkiide 10 tane opsiyon varmış.. aynen, sadece her gün bir tane ekleniyor öyle 10 eder.

biraz daha kulüpleri haraslamaya devam edersek fifa yasak verecek bize

Kasım gibi Real Madrid deplasmanında yedekte adam kalmadığı icin,sakatlanan kaan ayhan'ın yerine oyuna giren Arda Ünyay'ı görür gibiyim...

Kavukçu'nun İHAsı var

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu scout ekibine niye sinirliyim biliyor musunuz..
Koskoca Galatasaray'ın tek sol stoper opsiyonu Arabistan liginde elden çıkartılmak istenen bir oyuncu olabilir mi arkadaş ya Galatasaray'ı kimlere mecbur bıraktınız yazık yani. Her mevkiide 10 tane opsiyon varmış.. aynen, sadece her gün bir tane ekleniyor öyle 10 eder.
Hocam simdi hic bir bilgim yok sadece tahmini soyluyorum ben bizim yonetimin scoutu felan zerre salladiklarini dusunmuyorum. Cikan haberlere biraz bakinca kendi etrafindaki 2 3 isimle tamamen kendi keyiflerine is yapmaya calistiklari cok belli gibi

2 Eylül’de fırsat transferi diye Kevin De Bruyne’ye emekli ikramiyesini verir Dursun başkan

Yönetim ligin başladığı tarih olan 14 Ağustos'a kadar en az 1, yetişirse 2 transfer toplantısı yapma konusunda kendinden emin.

Apo yine 11 oynar bazılarının yeri garanti bu takımda. Adam tek başına sakatlanmadan her maça çıkıyor torreira elbet performansi düşecek. Bunları dinlendirecek adamları ısrarla almiyorlar

Geri
Üst Alt