Transfer Nöbeti #8

uefa bizimkilere transfer yasağı falan versin böyle olmuyor
adamlarla goygoy geçiyoruz resmen yapılan tekliflere bak

Dk başı yeni isim atılıyor 1 saat sonra red haberi geliyor..
Her geçen yıl nasıl daha rezil transfe dönemi geçirilir dersi veriyor yönetim..

Devre arası şu 6 numara işini halletmiş ve bugün ne Ugochukwu’yu almış ne de Lemina’yla sözleşme yenilemiş olmalıydık
30 milyon isterlerken onyedika kovalıyorsun 10 milyona almıyorsun adamı , bedava salih özcanı da almıyorsun ee bu herifler kim 6 kim 8 kim 10 haberleri yok ki orta saha olsun yeter kafasındalar görev tanımına dair bir bilgleri yok

pavlidisi nasıl alıyorlar anlamadım en az 50m isterler bunların limiti yokmu

lan bari vizyonu büyütün. R.Madrid,Barça, city filan red etsin bizi. Neom dan red yemeyelim

Kiviriyor ... 500 milyon butceyi transfer butcesiymis gibi sov yaparak soyledi gecende de sorulunca o total butce vs diye kivirdi
Öyle değil yav. Bak konusunu bile açmıştık iyi ki, tamam bazen herif doğru anlatamıyor ama hiç bir zaman transfer bütçesinden bahsetmedi ki akıl mantık var öyle birşey Avrupa'nın devlerinde bile neredeyse yok

Durum cok net. Para yok bunlarda. Diyorlar ki risk almamak icin opsiyonlu kiralik teklifi yapiyoruz. Kotu strateji ama tamam diyelim. O zaman neden kiralik ve zorunlu opsiyonlu teklif yapiyorsun? Bu tamamen elimizde nakit olmadigini gosteriyor. Muhtemelen anca 10 numara icin elimizde biraz nakit var. Diger herkesi kiralik almaya calisiyorlar.

pavlidis bence tr ligi için biçilmiş kaftan

osimhen gidiyor daha uygun santrafor alacağız deselerdi bize de hemen isterdim

Benfica'nın Pavlidis için herhangi bir satış planı bulunmuyor ve oyuncunun ayrılığına sıcak bakılmıyor. (HT Spor)

Geri
Üst Alt