Transfer Nöbeti #8

Batrakov denilen velede taraftarin razi olmadi uzucu ne 10 nolar hayal etmistik oysa o cocuk gelecegine hic gelmesin daha iyi

Osimhen
Martinelli Sane Leao
Reijnders Batrakov
Jakos Beraldo Davinson Simgo
Uğurcan​

OY OY OY

1785793545224.webp

Şimdi Villareal maçına 1 transfer gelecek kolpasına basladılar. Transferi bitirirsin Villareal maçında değil 2 gün sonra gelir. Sanki bitmiş transfer var da Villareal maçına yetişmesi kaldı.

Her cikan isme en az birkac kisi itiraz ediyor. Yani Bruno Fernandes disinda kim transfer edilirse edilsin illa bir laf atan, kucuk goren falan olacak. Bu acidan durum moral bozucu.

Genc isteriz deniyor, genc isim cikiyor. Hani istatistikleri de iyi, gelecek vaat ediyor. Ama yok, niye genc alinioyrmus, tecrubesiz, onu burada yerler deniyor.

Yasi 32-33 olsa bu sefer, bu yastaki oyuncuya bu para verilir mi, hem bir daha satamayacagiz deniyor.

Kisacasi yukari tukursen biyik, asagi tukursen sakal. Baslarim boyle taraftarliga.

Her cikan isme en az birkac kisi itiraz ediyor. Yani Bruno Fernandes disinda kim transfer edilirse edilsin illa bir laf atan, kucuk goren falan olacak. Bu acidan durum moral bozucu.

Genc isteriz deniyor, genc isim cikiyor. Hani istatistikleri de iyi, gelecek vaat ediyor. Ama yok, niye genc alinioyrmus, tecrubesiz, onu burada yerler deniyor.

Yasi 32-33 olsa bu sefer, bu yastaki oyuncuya bu para verilir mi, hem bir daha satamayacagiz deniyor.

Kisacasi yukari tukursen biyik, asagi tukursen sakal. Baslarim boyle taraftarliga.
Bruno Fernandes hayaline takilip gelecek oyuncudan her seyi isteme yanlisina dusuldugu icindir..
Suan dunyada en degerli ilk 50 10 numara arasinda beklenilen "olgunlukta" olup 40-50 civarına gelecek bir adam yok.

Dusunulen sey, yasi en az 25 olsun, CL/UEL tecrubesi olsun, iyi istatistik yapsin, prime doneminde olsun, sakatlik sikintisi olmasin vsvsvs.
Hem de 40-50 civarı olsun maksimum..

Bu hayallerle yediler gunleri haftalari aylari. Gecen sene Donnarumma pesinde harcanan ve son dakika Ugurcan alinan donem gibi.

Ben sol kanat ısrarının bay ın ayrılmasından ziyade sane nin rotasyona çekilerek barış ın sağ kanada aktarılması olarak algılamanmasını ve bu yüzden o tarafa adam almaya çalıştıklarını düşünmek istiyorum...

Sane'yi öyle net bir rotasyon statüsüne indirmek sorun yaratır... Gönderilebilirse süper ama Sane rotasyon oyuncusu olacak fikri çok mantıklı değil bence... Oyuncuyu süper yıldız statüsünde süper yıldız maaşıyla falan alıp 1 sezon sonra sen artık rotasyon oyuncususun demek hem mali hem de oyuncu yönetimi açısından doğru da değil mantıklı da değil... Ha arada yedek kalır, birkaç maç dinlendirilir performansı kötüyse falan bunlar olur elbette (geçen sene de birkaç maç olmuştu) ama özellikle CL'deki kritik maçlara ısrarlı şekilde yedek başlarsa yönetim teknik heyet ve oyuncular arasında gerginlik başlar... Hele sonuçlar da kötü olursa ondan sonra takım içinde huzursuzluklar bilmemneler... Oyuncu bana verilen sözler böyle değildi bilmemne der, onu haklı bulan yabancı oyuncular olur vs... vs... Yıpranırız kısacası...

Buradaki detay önemli. Genelde atlanıyor. Kurban Lesley ve Nhaga olmasın işin sonunda.

Yahu 25 yaşında, PL şampiyonu ve CL finalisti takımın oyuncusu neden kulübünü bıraksın da TR ye gelsin.. Üstelik milli takım oyuncusu..

Bir de direkt hedef değil, alternatif olarak belirlemişiz adamı..

Bu işin sonu Lang'ta biter.. Ki bu beceriksizleri düşününce daha iyisini de getiremeyiz..

Yani bir konuda farklı düşünen iki ayrı kanadın olması dünyanın en normal, en doğal şeyi değil mi? Yönetimin bir işi de bunu yönetmek. İletişimi doğru yapmak... Gerçi zaten doğru planlamayla doğru işler yapsan insanlar bu kadar koyu da düşünmez ikisi için de... Yine birini tercih edenler olur ama tepkisellik bu kadar olmaz... Biz iki tür transferde de sık sık duvara tosladığımız için millet iki türlüsünden de endişeleniyor...

Ha aynı anda ikisine birden -sadece bu sebeple- karşı çıkan kişileri ayırıyorum...

Burda herkes niye tolgahana taktı anlamıyorum yahu dursun yakın geçmişte romanoyu patlatan birisi tolgahan 1-2 defa patlamış çok mu

Geri
Üst Alt