Transfer Nöbeti #8

Sane'yi öyle net bir rotasyon statüsüne indirmek sorun yaratır... Gönderilebilirse süper ama Sane rotasyon oyuncusu olacak fikri çok mantıklı değil bence... Oyuncuyu süper yıldız statüsünde süper yıldız maaşıyla falan alıp 1 sezon sonra sen artık rotasyon oyuncususun demek hem mali hem de oyuncu yönetimi açısından doğru da değil mantıklı da değil... Ha arada yedek kalır, birkaç maç dinlendirilir performansı kötüyse falan bunlar olur elbette (geçen sene de birkaç maç olmuştu) ama özellikle CL'deki kritik maçlara ısrarlı şekilde yedek başlarsa yönetim teknik heyet ve oyuncular arasında gerginlik başlar... Hele sonuçlar da kötü olursa ondan sonra takım içinde huzursuzluklar bilmemneler... Oyuncu bana verilen sözler böyle değildi bilmemne der, onu haklı bulan yabancı oyuncular olur vs... vs... Yıpranırız kısacası...
Bir dönem girdi ama geçen sene o rotasyona lang sol barış sağ kanat olarak...

Tolgahan'la aynı açıklama. Şimdiden olacakları yazalım:

Beraldo'yu kulübü kiralık opsiyonlu vermiyor. Diğer 2 aday da aynı şekilde olmuyor.

Sol kanatta Barış gidebilir, o vakit çok daha para veren biz olacağız ama Barış katkısını alamayacağız.

10 numarada Bruno ve Diaz gelmiyor.

Said El Mala hiç gelmiyor.

Santrafor'da 3 aday var kulüpleri kiralık opsiyonlu bırakmıyor.

vini'yi alırsa martinelli'yi salabilir arsenal
tzolis'i de aldılar zaten
o kadar imkansız değil bence

Tolgahan'la aynı açıklama. Şimdiden olacakları yazalım:

Beraldo'yu kulübü kiralık opsiyonlu vermiyor. Diğer 2 aday da aynı şekilde olmuyor.

Sol kanatta Barış gidebilir, o vakit çok daha para veren biz olacağız ama Barış katkısını alamayacağız.

10 numarada Bruno ve Diaz gelmiyor.

Said El Mala hiç gelmiyor.

Santrafor'da 3 aday var kulüpleri kiralık opsiyonlu bırakmıyor.

Sol kanatta "Barış'ın durumuna göre" dediği kısmı pek anlayamadım, acaba neyi kastediyor? Barış gitmezse sol kanat alınmayacak mı demek istiyor?

Burda herkes niye tolgahana taktı anlamıyorum yahu dursun yakın geçmişte romanoyu patlatan birisi tolgahan 1-2 defa patlamış çok mu
Tolgahan kim abi bu adamı burası olmasa tanımıyordum bile 2 gün çok hareketli geçecek dedi olan hareket kurudu. Samoş dışında bilgi veren yok. O da zaten bilgi vermiyor çünkü hareket yok.

hikmet ybaş birebir tolgahanın yazdıklarının aynısını yazmış utanmadan kendi bilgisi gibi

Sol kanatta "Barış'ın durumuna göre" dediği kısmı pek anlayamadım, acaba neyi kastediyor? Barış gitmezse sol kanat alınmayacak mı demek istiyor?
Alınırsa muhtemelen kontenjan açılmasına göre alırlar demek oluyordur. Mevcut kadrodan 5 kişi gitti. Birisi lang. Yani özetle kanat sayısı 4'ten hatta kutucuyu da sayarsan 5'ten 3'e düştü. Bu açığı kapatmazlarsa avrupada adem büyük'ten gol attığımız sene gibi gol attığımızda mutlu olacağımız bir şampiyonlar ligi bizi bekliyor.

Utanmazlar. Bir de para harcayacağız diyorlar. Bellki toplam bütçe 50 milyon bile değil.
Sonuç ne olursa olsun seneye seçim olmalı. Yönetimdeki herkes kara listeye alınmalı.

Sancho daha 26 yaşında. Al abi para verme tutarsa greenwood gibi 40-50'ye satarsın en kötü araplara. Leao falan boşuna uğraşmaya gerek yok.

Hikmet ne boş adamsin bilader utanman da mi yok

Bir dönem girdi ama geçen sene o rotasyona lang sol barış sağ kanat olarak...

Olmadı sanırım öyle bir şey. Sadece ligin ilk yarısında berbat performanslardan sonra BJK ve Liverpool maçlarında formayı kaybetti. İkinci yarıda sakatlık ve kırmızı kart cezası hariç sadece Liverpool maçlarına başlamadı... Liverpool maçları da biraz BJK maçında kırmızı kart görmek için uğraşmasının cezası gibiydi, rakip de Liverpool tabi yani ve ilk yarıdaki maçı onsuz kazanmanın etkisi var... Lang-Barış maçları Sane'nin zaten başka sebepten oynayamadığı maçlar...

Utanmazlar. Bir de para harcayacağız diyorlar. Bellki toplam bütçe 50 milyon bile değil.
Sonuç ne olursa olsun seneye seçim olmalı. Yönetimdeki herkes kara listeye alınmalı.
ihtiyarlar devreye girmeli 8 ağustosa hızlı bir erken seçim ayarlanmalı @gslisesi

yerine para harcayabileni gelmeyecek ki
başkan olmak isteyenler arasında en paralısı dursun'dur muhtemelen

bruno hala united'ın presezon hazırlıklarına katılmış değil bu arada

Geri
Üst Alt