Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Bu sene tepkiyi susturmayi cok iyi becerdiler. Her transfer donemi kaotik geciyor ama buyuk bir tepki geliyor ve bazi aksiyonlar aliniyordu..

Bu sene umurlarinda bile degil adamlarin. Tepki cok hizli basliyor cok hizli bitiyor.
Villarreal maçından sonra analarının ellerinden öper bu taraftar merak etmesinler

Ulan yayla gibi arabaydı Ford Taunus
10 numarada iş yapar mı acaba El Bilal Khannous?
Oynayacak gibi orada bu sene de sanki Yunus.
Olmayız umarım CL'de bu sene tuzla buz.

Benim anlamadığım yedek kalitesinde zibil gibi genç yerli sol stoper varken biz niye u23 yabancı kontenjanı oraya harcama peşinde koşuyoruz.
Yusuf ahmetcan yakup kırtay ada ibik emirhan baş yiğit vs. Mal mıyız. Ayrıca yedek santrafor için niye enes ünal'a gitmiyoruz

Aha Dursun bi Belhanda daha sokacak.

Leao tıpkı Osimhen gibi fırsat transferidir. İki sene önce Leao Galatasaray'a gelebilir dense, herkes güler geçerdi. Çünkü bir sonraki durağının Münih, PSG, Arsenal falan olacağı tahmin ediliyordu. Nasıl ki Osimhen'e kimse Napoli'den sonra Galatasaray ihtimali vermiyordu, Leao da öyle. Ayrıca bu ısrarın sebebi Barış olabilir. Çünkü her an gitme ihtimali var, yerine de Leao gibi tartışmaya kapalı bir isim peşinde koşulması anormal değil bence.

Üstad selamlar,

yorumlarını beğenerek okuyorum ama buna maalesef katılmıyorum

sebebi ise Leao'nun 2 senedir Sofyan Amrabat kıvamında bi topçu olması

Çok netim bu konuda, dediğime muhtemelen katılmayacaksın ama ben 2 senedir Leao'nun 1 tane bile eski performansını verdiği maçını izlemedim ne takımda ne milli takımda

Villarreal maçından sonra analarının ellerinden öper bu taraftar merak etmesinler
Rennes macinda da aynisi dusunuluyordu ustad.. belki TV yaniltici olabilir ama cok sonuktu bence. 80 dakika tezahurat/beste duydum ama. Stadda izleyenler dogrusunu bilir..

Umarim dedigin gibi olur ve saglam tepki gelir Villareal macinda

OKAN BURUKta da sorun var. Leaoyu isterim alın diyor ki böyle işlere kalkışıyoruz. Adama göre ortasaha gereksiz bi mevki, 4 yılda fazlasıyla tecrübe ettik.
Okan'a biri sorsa elimizde 7-8 orta saha var diyecek, kıs kıs da güler o çok bilmiş mimikleriyle. Ama gerçekte Sara + Nhaga. 1.5 orta saha ile sezona giriyoruz, hayırlısı diyelim.

Bayern‘de sadece Kane var mesela adamlar oturup ağlamiyor forvet alma düşünceleri bile yok
Kulübede piyasaya sürülmek için hazır kıta bekleyen genç oyuncuları her daim oluyor onların, bizim çelimsizlere benzemediklerini iyi bilirsin; yetersiz görülüp ekarte edilenlerinin bile bir yerlerden piyasaya girip top seviyeye ulaştığı nadir görülen bir durum değildir.

sen en güzel aşkların katilisin dursun .Galatasaray tarihinin en nefret edilen 2 başkanından biri belmasla kafa kafayalar fotofinsh belirler 1.yi

Geri
Üst Alt