Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Bu sacha tavolieri güvenilir mi

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diaz bjkye gitsin biz batrakova 5 maas menajerlerine de 10 haraç vermeyi tercih ediyoruz.
Evlatcilik başladı Terim döneminde de vardı bir hoca fazla kalınca boyle oluyor
Jacobs Singo Sallai Sara gibi adamlar evlat muamelesi görüyor onlar satilacagina
Diaz yerine Batrakov alırız diyor müthiş hocamız

Leao'yu birkaç kere izledim bu sene bence alabileceğimiz en iyi kanat açık ara. Zaha geldiğinde 5 metre arkasında adamlar yetişiyordu hiç iyi durumda değildi, Salahı da çok izlemedim ama izlediğimde iyi oynadığını görmedim bariz çok ağırlaşmış. Leao'da hiç öyle bir durum görmedim sadece motivasyon ve morale ihtiyacı var bence, hala inanılmaz hızlı ve kolay adam geçiyor. Tavanı çok yüksek bir topçu inşallah alırlar bu sefer.

Transfer imkan meselesi değil,
Kiralık meselesidir.

DURSUNUM

Ekli dosyalar

• 89663A45-AE55-4327-97B7-E1333506EC72.webp
    89663A45-AE55-4327-97B7-E1333506EC72.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 3
Direk Bruno ile takas edek aması filan yok versinler Bruno'yu alsınlar Singo'yu görsünler hayrını.

Leao yaşlı değil en azından hızını kaybetmemiştir Zaha bize geldiğinde 35 yaşında falandı muhtemelen herif kağnı gibiydi

Leao’ya zaten 10 verdiğimiz söyleniyordu, maaşı artırıp ne yapacağız Milan’la anlaşmadığın sürece önemi yok, yine etkileşim haberleri

Zaha ile Leao niye bu kadar kıyaslanıyor ki biri Milan'ın şampiyonluğunda direk pay sahibi karakter sorunlu olabilir ama birinin büyük takım geçmişi var.

Geri
Üst Alt