Fatih H. Turkyilmaz
Sarı Üye
- 26 Ağustos 2014
- 815
- 290
- 753
İstiyorsanız öncelikle Manchester United'e bir tane 10 numara çözelim, Fernandes'i boşa çıkaralım öyle teklif verelim 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben can uzunu tam anlamıyla bir 10 no olarak görmüyorum göktuğ forvet arkası olarak görüyorum, zaten AMC'den ziyade fiziğiyle falan daha forvet özelliklerine sahip klasik bir 10 değilBen bunu almaktansa Can Uzun'a yegim.![]()
Sağ bek Singo işi güldürdü. 3 maç üst üste maça çıkabilsin önce de sonra kessin Sallai'yi.Bizim plan bu mu simdi?
Ekli dosyayı görüntüle 330354
Orta sahaya Reijnders tipi bir adam alinmadikca is zor.
Direk Bruno ile takas edek aması filan yok versinler Bruno'yu alsınlar Singo'yu görsünler hayrını.
Alamaz reis ya leao kalır milandaBari valvarde, vini jr filan deseydin garanti olurdu
Yer isaretine atildi böyle iddialardan kacinalim.Dursun leaoyu alsın buraya nude atmayan tekerlektir
Ulan 1 rahat durunDursun leaoyu alsın buraya nude atmayan tekerlektir
Ikisinin birden olamayacagini biliyorsun. Hayal daha baslamadan bitti.Ben can uzunu 10 no görmüyorum göktuğ forvet arkası olarak görüyorum, zaten AMC'den ziyade fiziğiyle falan daha forvet özelliklerine sahip klasik bir 10 değil
O yüzden el yükseltiyorum ve ikisini birden istiyorum hadi bakalım![]()
batrakov 8.5-10Bizim plan bu mu simdi?
Ekli dosyayı görüntüle 330354
Orta sahaya Reijnders tipi bir adam alinmadikca is zor.
Hiçbir konuda büyük konuşmam ama mevzu dursunsa gönül rahatlığıyla konuşurumYer isaretine atildi böyle iddialardan kacinalim.
Gitmek istemior anla artık sendesingo'yu istiyorlarsa direkt verin
parayı sonra konuşuruz