Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Leao
Beraldo
Batrakov
Birtanede forvet beni mutlu eder
Batrakov arkasında eldeki iki yetersiz orta sahayla oyunda bir gram değişiklik olmaz..Tek fark barış leao değişikliği olur.
At leaoya birşeyler yapsın olur.Barışa yapıldığı gibi..
Gene plansız uyumsuz bir kadro..
Bizim orta üçlüyü komple değiştirip doğru ve kaliteli oyuncularla kurmamız gerekiyordu.Bundan sonra diğer eksik olan mevkiler bir şekilde halledilirdi.
Bu dört isim gelsin tek tek iyi oyuncular belki ve yönetimle mucize olsa bile inanın bu kadro yapısında gene sırf bu orta saha yüzünden doğru kurgulanmamış kadro olacak ve verilen paralar çöpe gidecek.Bunu ilerleyen zamanlarda hepimiz göreceğiz.

Can‘a Batrakov‘dan daha sicak bakiyorum oyuncu olarak ama 50 milyon da verilmez

17-18 milyona Buendia cözüp kanada pirpir bir genci almak bu kadar zor olmamali

Leao ve Can isimleri bizim için iyi ama halen daha orta saha, bek, stoper ve kaliteli bir 10 numara sıkıntımız var. Leao’yu zaman zaman forvete atacağını düşünerek forvet istemiyor olabilirler ama yedek forvette şart. Koduğumun yerinde şu takımı her şeyiyle tamam görmek bize nasip olmuyor. Leao+Can’ın alındığı senaryoda gerisi şöyle olmalı

Singo, Sallai out, yerli+yabancı sağ bek in
Sol stoper
Reijnders
10 no
Forvet

Leao-Bay-Sane-Yunus kanat rotasyonu yapabilirsek hem forvet yedeği yabancıya gerek kalmaz, max Ali Gebeşoğlu falan alırız yeter. 10 numaraya da 2 yerine 1 oyuncu almak yeterli olur.

Ama gidip Barış'ı satarsak tekrar hesaplar şaşacak boş yere.

Hoca geriden top cikaramadigimizi anlamadigi surece cani - batrakovu alsan neye yarayacak ? Biz 10 noyu topla rakip sahada bulusturmaliyiz..Bugun bruno gelse 6 no gibi top almaya gelecek geriye bu adamlar ceza alani cevresinde yapar asil isini..
Ne stoperler ne bekler ne orta sahalar su topu adam gibi cikarabilen biri yok.. Fas Milli takimi oyun kurma isini tamamen Mazraouiye birakmisti o yonlendiriyordu ilk toplari- İspanyada Rodri - Almanyada Kimmich ..Bizde 30-40 metreden Ugurcana pas atma hastaligi bitmedigi surece boktan oyun devam eder...
Takimin akan oyunda adam gibi golu yon yaw ya presle ya rakip hatasiyla ya duran topla ya bireysel gayretle soyle adam gibi set izleyemiyoruz..
Ben hoca olsam bu donem ilk is geriden topu cikaracak birini alirdim mevkiiden bagimsiz

Ts de sadece scouting ile şampiyon olunamayacağını anlayıp yıldız oyunculara yöneldi. Öyle güçlü bir ekonomileri var mı orası şüpheli işte.

kavukcu biz daha son sozumuzu soylemedik diyordu. Diğer takımlar cümleler kuruyor sen son sozden bahsediyorsun yaa. Nasıl adamlara düştük biz.

Geri
Üst Alt