Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .
Evander gibi vasat oyuncuların neyini övüp duruyonuz , yokluktan herhalde?

Giovani dos Santos'u hatırlayan var mı? Cocuk Zlatan ile kapışıyordu o derece dandik bir yer MLS

Mora ile ilgili bi sorum var: Geçen yıl 70 milyon konuşulmuş da, bu yıl bu çocuğun dakikası azalmış ve sadece 1 gol 1 asist yapmış. Bu ufak da olsa bi kaygı ya da fiyat düşmesi oluşturmaz mı herkes ilk çıktığı wonderkid hali gibi 70 milyonluk imkansız transfer gözüyle bakıyor onu çözemedim.

1785915702555.webp

Mora ile ilgili bi sorum var: Geçen yıl 70 milyon konuşulmuş da, bu yıl bu çocuğun dakikası azalmış ve sadece 1 gol 1 asist yapmış. Bu ufak da olsa bi kaygı ya da fiyat düşmesi oluşturmaz mı herkes ilk çıktığı wonderkid hali gibi 70 milyonluk imkansız transfer gözüyle bakıyor onu çözemedim.
70m beklediklerini sanmıyorum mevcut durumda. Söylenilene göre Farioli'nin oyununa uygun değilmiş ve bu sistemde parlayabileceğini düşünmüyorlar. Piyasası varken potansiyeline gelecek tekliflere satılabilir gibi görünüyor. Bugün bizim medyada da birisi 50m€ isteniliyor yazmış ama ne kadar güvenilirdir tartışılır

70m beklediklerini sanmıyorum mevcut durumda. Söylenilene göre Farioli'nin oyununa uygun değilmiş ve bu sistemde parlayabileceğini düşünmüyorlar. Piyasası varken potansiyeline gelecek tekliflere satılabilir gibi görünüyor. Bugün bizim medyada da birisi 50m€ isteniliyor yazmış ama ne kadar güvenilirdir tartışılır
Bence düşecektir ama alır mıyız ya da almalı mıyız bilmiyorum. Hoca ile uyumsuzluk durumu bence Leao - Allegri'de de var.

Lan kim gelecekse gelsin artık diyeceğim de gelenler de cacık çıkacak diye tırsıyorum

Bence düşecektir ama alır mıyız ya da almalı mıyız bilmiyorum. Hoca ile uyumsuzluk durumu bence Leao - Allegri'de de var.
Leao önceki sezon zaten çok ciddi katkılar verdi, geçen sezon da hiçbir iyiye gitme olmayınca takımdan iyice kopmuş. Fiziksel bir düşüşü falan da yok, alabilirsek bence Osimhenle de çok uyumlu olacaktır. Transfer haberinin olduğu konuya da yorumumu yazmıştım birkaç saat önce. Bence durum bu.

Mora konusunda biz o bonservisleri vermeyiz diye düşünüyorum. Arabistan'a gitmeyi kabul etmiş oyuncuyu buraya da gelmeye ikna edersin ama saf bir yetenek. Çok büyük bir potansiyel olmasına rağmen bence oyun olgunluğu yok. Bizim ön alana lider, oyunu yönetecek bir adam gerekiyor. Bana kalsa Reijnders gibi birisini alır çift 8'e döner arkada Lucas ile 4-3-3 oynardım Leao da geliyorsa.

Benim kafamdaki kurgu buydu
1785916233201.webp

Rezil herifler yine avrupa da transfer sezonunun kapanması bekliyorlar.

millet geniş kadrosuna almadığı ne kadar çal çöp varsa iteleyecek bize

yeni ndombele falan hayırlı uğurlu olsun şimdiden

Lig / Ülke​
Transfer döneminin bitiş tarihi​
🇹🇷 Türkiye (Süper Lig)​
04 Eylül 2026 Cuma
🏴 İngiltere (Premier League)​
31 Ağustos 2026 Pazartesi
🇪🇸 İspanya (La Liga)​
🇮🇹 İtalya (Serie A)​
🇩🇪 Almanya (Bundesliga)​
🇫🇷 Fransa (Ligue 1)​

Bir dönem baba orta saha derken son gün Ndombele'ye bile razı hale gelmiştik yine gidişat o şekilde o kadar aç yaptılar ki iş yapmayacak adam gelse yine övülecek
Yahu beni bilen bilir... öyle çok yangın falan yapmam normalde... Bir şekilde hep umut doluyumdur... ama beni bile çileden çıkardılar bu sezon...Hani arkadaş dominasyon o bu... dominasyon diyorsan her konuda öncü olacak istediğin adamı istediğin zaman getirebileceksin... rakiplerine korku salacaksın... şu anda bizden korkan kimse yoktur... çünkü herkes senin var olan takımına göre hamle yapıyor... karşı hamlelerini yapıp rakipleri terse düşürmelisin... ama yok arkadaş...

nunes olsun n.jackson olsun ikisi de rakip takımlarda oynarsa mutlu olacağım adamlar çünkü 10 pozisyondan 9 unu kaçırırlar.

Geri
Üst Alt